Search icon

Glenn Claes

Glenn Claes

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met veel enthousiasme breng ik een mix van eigen nummers en covers waar ik een eigen toets aan geef. Een paar nummers die voor jou zeker niet mogen ontbreken? Geen probleem! Met veel plezier voeg ik ze toe aan mijn playlist.
Shows:
 • Glenn Claes - Singer/SongwriterVanaf250
Genres
AchtergrondmuziekCeremonieNineties / 90`sPopRock

Videos
 • Ruud Appelhof
  Ruud Appelhof

  Vanaf750 Zangers

  CarnavalLevenslied / volks
 • André Pronk
  André Pronk

  Op aanvraag Zangers

  CarnavalFeest
 • Chef Soldaat
  Chef Soldaat

  Op aanvraag Zangers

  Carnaval

Glenn Claes boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Glenn Claes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Glenn Claes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Glenn Claes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Glenn Claes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.