Search icon

Glitter & Glamour

Glitter & Glamour

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tijdens muzikale begeleiding strijden de gasten om een ware make-over. De vakbekwame make-over artiesten staan klaar voor alle gasten! Make-over sing-a-long spectacle. De sublieme invulling voor een Lady’s-night bij uitstek!!!! Maar uiteraard ook een spektakel die de hedendaagse metro-man niet onberoerd laat. Onder het genot van feestverhogende vocalen strijden de gasten voor een ware make-over beleving en ervaring op het gebied van haar en make-up. De uiterst vakbekwame Masters of Beauty staan in vol ornaat voor de gasten klaar. Zowel een glitter-rijk schouwspel als een glamoureuze X-perience. Het resultaat: modisch verantwoorde catwalk waardige feest-gangers die hun stembanden hevig tekeer laten gaan op de meeslepende hits die live vertolkt worden. Desgewenst aangevuld met Karaoke en/of DJ.
Shows
Glitter & Glamour
Glitter & Glamour

Vanaf2500


Videos
 • Baroque vogue
  Baroque vogue

  Vanaf800 Dansshows

 • Kapitein Stuwing
  Kapitein Stuwing

  Vanaf395 Animatie acts

 • Lakei en Baronessen Act
  Lakei en Baronessen Act

  Vanaf1095 Ontvangstacts

Glitter & Glamour boeken doe je zelf!
Event shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Glitter & Glamour beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Glitter & Glamour liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Glitter & Glamour wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Glitter & Glamour boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Event shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.