Search icon

Goochelaar Chris

Goochelaar Chris

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een goochelaar die niet alleen goochelt, maar vooral het publiek vermaakt. Sterke trucs en een betere "babbel". Goochelaar Chris zorgt op uw locatie voor gezelligheid, vermaak en verbazing. Deze goochelaar stapt op iedereen af en laat de mensen vrolijk achter. Natuurlijk brengt hij kaarten, touwtjes en balletjes mee, maar hij brengt vooral sfeer en humor mee. Ook goed te combineren met ballonvouwen of presentatie van uw feestavond. Chris komt in elk vrolijk pak: ruitjes, sterretjes, als kerstman, Paashaas of in smoking, het maakt niet uit, alles voor de pret!
Shows
Goochelaar Chris
Goochelaar Chris

Vanaf275


 • Goochelshow The Cool Factor
  Goochelshow The Cool Factor

  Vanaf495 Goochelaars

 • KidsMagic Show - Ton Bal
  KidsMagic Show - Ton Bal

  Vanaf495 Goochelaars

 • Fun en Games Magic Sintshow
  Fun en Games Magic Sintshow

  Vanaf650 Goochelaars

Goochelaar Chris boeken doe je zelf!
Goochelaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Goochelaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelaar Chris beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Goochelaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelaar Chris liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelaar Chris wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelaar Chris boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Goochelaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.