Search icon

Goochelaar Dion - Table Magic

Goochelaar Dion - Table Magic

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Boek nu Goochelaar Dion van Rijt, de meest creatieve, originele en veelbelovende goochelaar van Europa! Op zesjarige leeftijd begint goochelaar Dion zijn passie voor de goochelkunst. Al jong vermaakt hij zijn eerste publiek door zich te verkleden als verschillende personages in zijn woonkamer thuis! Hij ontdekt ondertussen dat magie een perfecte manier zou kunnen zijn om zichzelf te presenteren en hij creëert zijn eerste trucs. Als tiener en met de hulp van zijn vader, ontwikkelde goochelaar Dion zijn eerste magische act en nam deel aan verschillende wedstrijden in Nederland. Hij was zeer succesvol en wint maar liefst 3 jaar achter elkaar de 1e prijs tijdens het Nationaal Kampioenschap Goochelen. Door deze successen valt het creatieve talent van goochelaar Dion ook Internationaal op en hij wordt veel gevraagd om op te treden in verschillende prestigieuze shows. Veel variété shows, diverse Magic Festivals en bijzondere televisieprogramma’s zoals Monte Carlo Magic Stars, Le Mandrake d’Or, en Le Plus Grote Cabaret du Monde in Parijs. Dit zijn niet de “minste” programma’s. Ondertussen is ook zijn tweede passie, namelijk dansen, op zijn pad gekomen en Dion is de eerste goochelaar die een perfecte combinatie tussen deze twee disciplines weet te maken. Hierdoor ontstaat in 2006 een prachtige creatie, namelijk de wel besproken TANGO ACT. Dag in dag uit traint goochelaar en danser Dion deze act om in perfectie uit te voeren. Zijn harde werken wordt beloond en in 2008 wordt Dion Grand Prix winnaar tijdens het Nationaal Kampioenschap Goochelen. Een jaar later neemt hij voor deze act de Grand Prix van Luxemburg in ontvangst. Vervolgens wint Dion in 2010 de Grand Prix in Perm (Rusland) en last but not least werd goochelaar en danser Dion trots Europees Kampioen van Magic 2011 met deze prachtige en creatieve act! Goochelaar en danser Dion heeft in de tussentijd niet stil gezeten en heeft wederom een waanzinnig originele podiumact ontwikkeld. The White Magic Rabbit. Ook met deze act laat hij weer zien dat hij een van de meest creatieve, originele en veelbelovende goochelaars van de wereld. Met deze podiumact reist hij over de hele wereld in verschillende theaters. In THE WHITE MAGIC RABBIT heeft hij zijn fantasiewereld de vrije loop laten gaan, het filmpje behoeft verder geen uitleg. Kijk zelf maar naar deze waanzinnige act! Momenteel is goochelaar en danser Dion alweer druk bezig in zijn atelier met het ontwikkelen van en totaal nieuwe podiumact. Zijn creatieve en stijlvolle brein zullen ook in de nieuwe fantasierijke act weer volledig tot hun recht komen.
Shows
Goochelaar Dion - Table Magic
Goochelaar Dion - Table Magic

Vanaf445


Video’s
 • Tafelgoochelaar Bart Uriot
  Tafelgoochelaar Bart Uriot

  Vanaf285 Illusionisten

 • Winfried Master Illustionist
  Winfried Master Illustionist

  Op aanvraag Illusionisten

 • Joe Pequerrucho
  Joe Pequerrucho

  Vanaf695 Illusionisten

Goochelaar Dion - Table Magic boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Goochelaar Dion - Table Magic online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Goochelaar Dion - Table Magic net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelaar Dion - Table Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelaar Dion - Table Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelaar Dion - Table Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelaar Dion - Table Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.