Search icon

Goochelaar Jan Smulders

Goochelaar Jan Smulders

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Jan is de goochelaar voor uw zakelijk evenement! Denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, beursstand, jarige of jubilaris. Table-magic is hiervoor het meest flexible om in te zetten waarbij Jan moeiteloos overstap naar de Engelse taal omdat hij internationaal georïenteerd is. Een echte allrounder vind je ook tijdens een mooi huwelijksfeest. Magie verbindt mensen en dat is nu juist de perfcete ijsbreker tijdens een huwelijk. Tijdens het diner of de start van een mooi feest verbindt Jan mensen met elkaar in een paar minuten. Echt met je neus bovenop elke illusie. Met mijn interactieve shows ben ik ook een veel geboekt artiest voor straatfeest en buurtfeest, kinderfeestje en heb ik voor het basisonderwijs AbraAcademica bedacht waarbij ik de kinderen meeneem in de wereld van de magie. Voor een goede goochelworkshop kun je ook bij mij terrecht. Kortom, een echte allrounder voor een geweldige magische beleving waar u nog lang over na zult praten.
Shows:
 • Kindergoochelshow PlusVanaf385
 • Table MagicVanaf410

Videos
 • Oosterse magie / Table Magic
  Oosterse magie / Table Magic

  Vanaf655 Illusionisten

 • Goochelaar Dion - Table Magic
  Goochelaar Dion - Table Magic

  Vanaf445 Illusionisten

 • Crazy Harder "World's Most Famous Crazy Popstar"
  Crazy Harder "World's Most Famous Crazy Popstar"

  Vanaf1995 Illusionisten

Goochelaar Jan Smulders boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelaar Jan Smulders beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelaar Jan Smulders liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelaar Jan Smulders wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelaar Jan Smulders boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.