Search icon

Goochelaar Mister Magic

Goochelaar Mister Magic

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Laat uw gasten genieten van een avondje ‘Magic Entertainment’. Uw gasten zullen van de ene in de andere verbazing vallen. Het is niet alleen genieten van het goochelen maar ook is hij een eerste klas entertainer. Tafel goochelen is een van de leukste vormen van goochelen! U zit er met de neus bovenop en nog ziet u niet hoe het allemaal mogelijk is. Vaak krijgt hij te horen van “ik zie het vaak op televisie maar nu zie ik het met mijn eigen ogen gebeuren”. De trucs worden zo gepresenteerd dat het een onvergetelijk samenspel wordt tussen uw gasten en Mister Magic. Een optreden die u niet snel zult vergeten.
Shows:
 • Goochelaar Mister MagicVanaf550

Videos
 • Henry de Straat Goochelaar
  Henry de Straat Goochelaar

  Vanaf300 Illusionisten

 • Hans Klok
  Hans Klok

  Op aanvraag Illusionisten

 • Tim Horsting
  Tim Horsting

  Vanaf350 Illusionisten

Goochelaar Mister Magic boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelaar Mister Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelaar Mister Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelaar Mister Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelaar Mister Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.