Search icon

Goochelclown Pica Pica

Goochelclown Pica Pica

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Clown Pica Pica verzorgt al jaren entertainment op verjaardagen, familiereünie, winkelopeningen, braderieën, communie, buurtfeest, schoolfeest of een kinderfestival. Met zijn unieke goochelaar clown act vermaakt hij jong en oud. Goochelclown Pica Pica wil leren goochelen en zoekt de goochelschool maar is de weg kwijt en belandt bij jou thuis. De kinderen weten wel een paar goochelspreuken en willen Pica Pica wel wat leren. Maar of alles wel goed zal gaan? Werkelijk verrassend is de finale wanneer het enthousiaste publiek geniet van een “muzikale” act waarbij Pica Pica een bijzondere saxofoon bespeelt. Geschikt vanaf 4 jaar. De duur van de voorstelling is aanpasbaar (30-90 min), vermeld dit in uw aanvraag. Voor kinderpartijtjes tot 15 kinderen gelden andere prijzen vanaf 260,- Goochelclown Pica Pica wordt gespeeld door Dick van der Zwan. Op vele kampioenschappen viel hij in de prijzen: - Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen (1994) - Publieksprijs kinderjury Nederlandse Kampioenschappen (2006) - Derde prijs goochelen op straat (2000) - En diverse prijzen bij clubkampioenschappen en onderlinge wedstrijden. Van oorsprong technicus, heeft Dick zijn hele leven in het vrijwilligerswerk gezeten (en is daarvoor Koninklijk onderscheiden) zoals begeleider bij een Kindercircus en clubhuis en zweminstructeur bij Zwemvereniging ZDHC Dick is secretaris van Goochelclub Rotterdam en is begeleider van de junioren. Ook is hij lid van de Magische Kring Haaglanden en van de NMU, de Nederlandse Magische Unie. Pica Pica treedt op in pretparken, in theater, op scholen, op straat, bij u thuis en overal waar een feestje is.
Shows
Goochelclown Pica Pica
Goochelclown Pica Pica

Vanaf675


 • Slungels Minicircus
  Slungels Minicircus

  Vanaf725 Clowns

 • Schuim Pret Disco
  Schuim Pret Disco

  Op aanvraag Kindershows

 • Kiekeboekoe
  Kiekeboekoe

  Vanaf295 Karakters - meet and greet

Goochelclown Pica Pica boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Goochelclown Pica Pica online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Goochelclown Pica Pica net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Clowns boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelclown Pica Pica beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelclown Pica Pica liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelclown Pica Pica wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelclown Pica Pica boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Clowns meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.