Search icon

Goochelshow

Goochelshow

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze goochelshow heeft zowel amusementswaarde voor kinderen als volwassenen. Bent u opzoek naar een goochelshow die zowel jong als oud kan entertainen, boek dan nu de goochelshow van Rojo Events. Boek nu bij Rojo Events deze spectaculaire goochelshow voor volwassenen en kinderen. De goochelaar van Rojo Events tovert echte konijnen tevoorschijn en geeft ook goochelshows op thema's zoals sinterklaas of kerstmis. Voor basisscholen is deze goochelshow geschikt voor zowel de kleintjes als de groepen 7 en 8! De goochelshow duurt maximaal 45 minuten, dit heeft te maken met de spanningsboog van de kinderen.
Shows
Goochelshow
Goochelshow

Vanaf275


 • Paas
  Paas

  Vanaf325 Goochelaars

 • Toverschool on Tour
  Toverschool on Tour

  Vanaf2175 Goochelaars

 • Fun en Games Magic Sintshow
  Fun en Games Magic Sintshow

  Vanaf650 Goochelaars

Goochelshow boeken doe je zelf!
Goochelaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Goochelaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Goochelaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Goochelaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.