Search icon

Goochelshow - goochelaar Alex Buijk

Goochelshow - goochelaar Alex Buijk

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tijdens deze act neem ik uw gasten mee in de wereld van de Magie. Humor en magic komen volop aan bod. Een geweldige goochelshow welke uniek is in zijn soort! LET OP: GEEN reiskosten deze zitten bij de totaal prijs inbegrepen Tijdens deze centrale act zal ik uw gasten bewonderen terwijl ze aan het genieten zijn van een ware goochelshow. Volop interactie met het publiek is aanwezig en iedereen zal letterlijk zijn handen even uit de mouwen moeten steken. dit levert gegarandeerd een lach op ieder zijn / haar gezicht.
Shows
Goochelshow - goochelaar Alex Buijk
Goochelshow - goochelaar Alex Buijk

Vanaf465


Videos
 • Close Up Magic - Ferry Gerats
  Close Up Magic - Ferry Gerats

  Vanaf475 Illusionisten

 • Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken
  Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken

  Vanaf500 Illusionisten

 • Ilussie Show
  Ilussie Show

  Vanaf1200 Illusionisten

Goochelshow - goochelaar Alex Buijk boeken doe je zelf!
Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelshow - goochelaar Alex Buijk beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelshow - goochelaar Alex Buijk liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelshow - goochelaar Alex Buijk wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelshow - goochelaar Alex Buijk boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.