Search icon

Goochelshow Paul

Goochelshow Paul

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Goochelen is voor jong en oud fascinerend entertainment. Niet voor niets is er dan ook veel vraag naar een professionele goochelshow. Organiseer jij binnenkort een event of een feest? En lijkt het je ontzettend tof om live een magic show mee te maken? Maak dan kennis met het brede aanbod aan goochelshows. Wij bieden shows aan voor verschillende feestelijke gelegenheden.
Professionele goochelacts voor jong en oud
Goochelshow voor jong en oud Ben jij op zoek naar magisch entertainment waarmee jij iedereen een onvergetelijke dag wilt bezorgen? Door middel van de goochelshow zal jij jouw gasten zeker verrassen. Wij beschikken over een speciale goochelshow voor volwassenen of de hele familie. Iedereen wordt meegenomen voor een bijzondere reis door een wereld waarin schijnbaar alles mogelijk is! Goochelshow voor kinderen De kinderen zitten er helemaal klaar voor. De spanning stijgt! En dan is het zover. De goochelshow is begonnen. Tijdens de goochelshow kunnen de kinderen genieten van de meest uitéénlopende goocheltrucs en illusies. Kinderen worden bij de show betrokken en mogen zelfs assisteren. Onze shows voor kinderen zitten vol interactie, comedy en uiteraard heel veel magic. Een show kan door goochelaar Paul solo worden verzorgd of hij kan samen met mijn assistente Karin een spetterende goochelshow neerzetten. Wij bieden shows in verschillende prijsklasse. Voor elke doelgroep beschikken wij wel over een passende show die naadloos zal aansluiten aan de belevingswereld van kinderen van de onderbouw en bovenbouw. Tafelgoochelaar/ rondlopende goochelaar Ben je op zoek naar een goochelaar die jouw gasten een unieke ervaring kan bieden? Maar heb je niet de plek voor podiumshow of centrale act? Dan is een tafelgoochelaar oftewel een rondlopende goochelaar hiervoor de ideale oplossing. Je hoeft namelijk niets te regelen. En dat is toch wel een fijn gevoel. Een rondlopende (tafel)goochelaar begeeft zich onopvallend tussen de gasten. Vervolgens kan het publiek van heel dichtbij de magie beleven. Diverse transformaties, verwisselingen en gedachten lezen zullen hierbij de revue passeren. Geen enkel ander magisch entertainment heeft een dergelijke impact op het publiek. Reacties van "ik stond er met mijn neus bovenop" en "hoe kan dat nou" zul je dan ook regelmatig te horen krijgen.
JOUW FEEST MAKEN WIJ MAGISCH
Het maakt niet uit wat voor een feest je gaat organiseren. Een familiedag, kinderfeest, reünie, personeelsfeest etc. Een feest wordt natuurlijk pas echt leuk door middel van professioneel entertainment. Een goochelshow is een vorm van entertainment waar iedereen vol verwondering naar zal kijken. Met onze shows zijn wij ervan overtuigd dat wij op jouw feest extra sfeer creëren vol magie. Jouw gasten jong en oud zullen genieten van top amusement.
Shows:
 • Goochelshow PaulPrijs op aanvraag

Videos
 • Steve Carlin
  Steve Carlin

  Vanaf1495 Illusionisten

 • Peter Vogel - Table Magic
  Peter Vogel - Table Magic

  Vanaf710 Illusionisten

 • Mentalist Paul Weiss
  Mentalist Paul Weiss

  Op aanvraag Illusionisten

Goochelshow Paul boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelshow Paul beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelshow Paul liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelshow Paul wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelshow Paul boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.