Search icon

Goochelshow The Cool Factor

Goochelshow The Cool Factor

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Goochelshow The Cool Factor is een spectaculaire show waarin de kinderen worden meegenomen op avontuur. De combinatie van verhaal en goocheltrucs is leuk inzetbaar op evenementen of feesten! Boek The Cool Factor nu via TotalBookings. Tijdens deze coole goochelshow voor kinderen wordt er een spannend avontuur beleefd. Zo zullen er haren in vuur en vlam gezet worden, tenniste dat is de illusie :-) Ook zal er gekeken worden hoe sterk de handen van de leraar of stoere papa zijn. Als klap op de vuurpijl zal er worden geschoten met een echt pistool. Wow wat een spanning en sensatie zal dat opleveren. Het leuke van deze show is dat ook de volwassenen / leraren worden betrokken bij de show. Zo krijg je een leuke interactie tussen de kinderen en de volwassenen. De Cool Factor is perfect voor basisscholen of tijdens een groot kinderevenement. Ook is de show ideaal te combineren met Chico's tovershow De leukste goochelaar voor kinderen Wil jij ook TOP goochelaar voor kinderen? Alex Buijk, staat garant voor een succesvolle voorstelling! Veel interactie en vooral veel MAGIC! Neem rustig de tijd om het diverse aanbod van Alex te lezen en bij vragen neem dan gerust contact op. Ik sta je graag te woord en help je zeker bij het maken van een goede keuze. Jij wilt toch ook een top goochelaar op jouw feest. Twijfel niet en boek Alex Buijk. Haren in vuur en vlam Tijdens deze act zal ik de illusie opwekken dat er iemand zijn haar in vuur en vlam staat Handen afhakken Hoe gaaf is het dat we bij een volwassen persoon proberen zijn hand er af te hakken! Echt pistool Wat een spanning komt er kijken als er iemand mag schieten met een "echt" pistool.
Shows
Goochelshow The Cool Factor
Goochelshow The Cool Factor

Vanaf495


 • Paul & Flop Show
  Paul & Flop Show

  Vanaf895 Goochelaars

 • Iedereen heeft een talent
  Iedereen heeft een talent

  Vanaf475 Goochelaars

 • Tovermeester Lars
  Tovermeester Lars

  Vanaf595 Goochelaars

Goochelshow The Cool Factor boeken doe je zelf!
Goochelaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Goochelaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelshow The Cool Factor beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Goochelaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelshow The Cool Factor liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelshow The Cool Factor wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelshow The Cool Factor boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Goochelaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.