Search icon

Goochelshow van Rolando

Goochelshow van Rolando

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Magische momenten gecombineerd met meezingers! Rolando denkt dat hij goochelaar is. Maar waarom heeft hij dan de hulp van de kinderen nodig? De goochelshow is het beste voor de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Een interactieve show waar Rolando in actie gaat met kinderen en ouders. De combinatie van goocheltrucs en zijn liedjes maakt het een bijzonder geheel. Gert Jan v.d. Ende (van Ernst, Bobbie en de rest) is zijn mentor en coach. Samen schrijven ze de liedjes en verzinnen nieuwe karakters. Daardoor weet u dat de kwaliteit van zijn shows goed zit. Met zijn goochelshow maakt het niet uit of het nu voor groot of klein publiek gebeurt. Rolando beheerst de kunst om het publiek steeds opnieuw te laten verbazen. Samen met de kinderen maakt hij er een wervelende show van waar het plezier van de kinderen op hun gezicht is af te lezen. En daar doet hij het allemaal voor. Voor sommige bedrijven en families treed hij al meer dan 10 jaar op. Het zegt wel iets over het vertrouwen dat ze in hem hebben. Zijn PDD-Nos show is zijn nieuwste aanwinst en is uniek te noemen! Geschikt voor o.a.: Bedrijven, particulier, verenigingen, scholen, kinderfeestje, verjaardag etc.
Shows:
 • Goochelshow van RolandoVanaf725

Videos
 • Labyrinth - De Magische Familieshow
  Labyrinth - De Magische Familieshow

  Vanaf300 Goochelaars

 • Iedereen heeft een talent
  Iedereen heeft een talent

  Vanaf475 Goochelaars

 • Dennis Oosterwold
  Dennis Oosterwold

  Op aanvraag Goochelaars

Goochelshow van Rolando boeken doe je zelf!

Goochelaars zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Goochelaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Goochelshow van Rolando beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Goochelaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Goochelshow van Rolando liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Goochelshow van Rolando wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Goochelshow van Rolando boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.