Search icon

Gouden Pakket: Magic Dinner Show!

Gouden Pakket: Magic Dinner Show!

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Bereid u voor op een verfijnd duo van heerlijke gastronomie en geraffineerd, verbluffend entertainment, gelardeerd met een stevige vleug magie. Jack’s Magic Dinner is de lekkerste vorm van totaaltheater, direct op de persoon geserveerd. Het Gouden Pakket van Jack Tucker duurt 3 uur en is een combinatie van: - Jack Tucker Tafelgoochelaar - De Portier - De Magic Dinner Show

Jack Tucker Tafelgoochelaar

'Close up magic' is de tafelgoochel-act van Jack en tevens zijn tweede huid. Geroutineerd neemt hij je mee. Terug naar de roots van het vak tafelgoochelen: klein, intiem en ongedwongen en zonder licht, geluid of decor. Vliegensvlug kaarttrucs, rokende visitekaartjes en ‘ja maar, hoe dan’- verdwijntrucs laten je inzien dat de hand vele malen vlugger is dan het oog. Verbluffende trucs à la carte, illusies en een geraffineerd stukje mentalisme: het passeert de revue in rap tempo tijdens het tafelgoochelen. Juist dit maakt tafelgoochelen een perfecte interactieve act voor bruiloften, bedrijfsfeesten en netwerkborrels. Vlot en doorspekt met een forse vleug humor. Het is immers de verwondering en de lach die mensen bindt en dat heeft Jack Tucker als geen ander begrepen. De Portier De portier, altijd het laatste obstakel voor je binnen bent. Nors, fors, non-communicatief en onvermurwbaar: ‘Nee’ is een weinig rekbaar begrip. Totdat Jack aan de deur staat... Deze naadloos afgeklede man in black voelt zijn publiek feilloos aan. Joviaal, assertief en een tikkie ondeugend. ‘Rechtlijnig doch rechtvaardig’ neemt hij uw gasten op de korrel. Het is bewonderenswaardig wat hij tevoorschijn tovert op het moment dat hij uw gasten ‘op routine’ fouilleert. De meest onverwachte rariteiten. En u dacht uw gasten te kennen! Jack Tucker is geen portier maar opent wel deuren. Zijn entrance act is onverwacht en altijd verrassend. Er is niets leuker dan uw eigen gasten met een grijns binnen te zien komen. Een voorbode voor een bijzondere avond: de toon is immers net gezet.

De Magic Dinner Show

Gedurende deze smaakvolle avond wordt u van begin tot eind vermaakt. U bent het etablissement nog niet binnen of u wordt al even vriendelijk verzocht uw zakken leeg te maken: ‘Safety first’ en Jack neemt geen halve maatregelen als het aankomt op veiligheid. U zult versteld staan welke ietwat vreemde voorwerpen uw gasten zoal meenemen op zo’n avondje uit... Na deze verrassende entree wordt u binnen ontvangen met een drankje en schuift uw gezelschap aan. Tijd voor wat licht vermaak om alvast in de sfeer te komen. Gedurende het diner wordt u tussen de gangen door vermaakt met close up magic, de meest pure vorm van goochelen. Interactief, direct en gevat: a la carte trucs terwijl u geniet. Als afsluiter mag het gehele gezelschap genieten van Jack Tucker’s stand up act. Een perfecte combinatie van magie, interactie en mindgames, gedoseerd met een gezonde scheut humor. Dit arrangement verenigt alle specialismen van Jack Tucker in één avond: zijn Entrance act, close up en stand up. Decor, licht en geluid regelt Jack vanzelfsprekend zelf.
Shows
Gouden Pakket: Magic Dinner Show!
Gouden Pakket: Magic Dinner Show!

Vanaf1000


 • Magic Show
  Magic Show

  Vanaf450 Illusionisten

 • De Bedrijfsgoochelaar
  De Bedrijfsgoochelaar

  Vanaf475 Illusionisten

 • rafael
  rafael

  Vanaf550 Illusionisten

Gouden Pakket: Magic Dinner Show! boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Gouden Pakket: Magic Dinner Show! online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Gouden Pakket: Magic Dinner Show! net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gouden Pakket: Magic Dinner Show! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gouden Pakket: Magic Dinner Show! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gouden Pakket: Magic Dinner Show! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gouden Pakket: Magic Dinner Show! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.