Search icon

Grand Pianobar

Grand Pianobar

Cocktail-Baristas
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Live piano / zang / dj en heerlijk cocktails. Bestel u cocktail bij het aanvragen van een nummer. 100 cocktails of meer. Een witte vleugel van bijna 3 meter lang. Midden in de vleugel is er ruimte voor een barman, cocktailshaker of ander entertainment. Om de vleugel heen kunnen barkrukken worden neergezet waardoor een intieme sfeer wordt gecreëerd. Door om de vleugel heen te zitten en mee te zingen, ontstaat het echt piano-bar gevoel. De pianist speelt en zingt nummers op verzoek, maar de microfoon kan ook zelf ter hand worden genomen. Tegelijkertijd kan er een heerlijke cocktail worden besteld. Er kan gekozen worden uit verschillende pianisten: van lekkere achtergrondmuziek naar gezellige feest en meezing muziek. Er kan ook voor een dj set gekozen worden. De grand pianobar is echt een bijzonder concept. Een Eye-catcher waar zeker over zal worden nagepraat. De cocktailshaker neemt standaard 100 cocktails mee. Keuze uit 4 cocktails. Meer cocktails en meer keuze is is natuurlijk mogelijk. De top tien meest bestelde cocktails uit de Grandpianobar 1. Mojito Rum, Rietsuiker, Bruiswater, Limoen, Munt 2. Strawberry Daiquiri Witte rum, Suikersiroop, Limoen, Aardbei 3. Caipirinha Cachaca, Rietsuiker, Limoen 4. Gin Tonic Gin, Tonic, rode Sinaasappel 5. Cosmopolitan Vodka, Triple Sec, Cranberrysap, Limoen 6. Cheesecake Yoghurt likeur, Aardbeien likeur, Limoen 7. Mojito Strawberry Rum, Rietsuiker, Limoen, Munt Bruiswater, Aardbeien 8. Sex on the Beach Vodka, Peach Likeur, Sinaasappelsap, Cranberrysap 9. Mai Tai Witte rum, Donkere rum, Dry orange likeur, Limoen, Amandelsiroop 10. Amaretto Sour Amaretto, Vers citroensap, Eiwit Mocht u een ander cocktail willen hebben dan de top 10 dan kan dat natuurlijk en wordt dat op uw menukaart gezet.
Shows
Grand Pianobar
Grand Pianobar

Vanaf1035


Video’s
  • Brandt & Levie Hotdogs
    Brandt & Levie Hotdogs

    Vanaf945 Foodtrucks

Grand Pianobar boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Grand Pianobar online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Grand Pianobar net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Cocktail-Baristas boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Cocktail-Baristas direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Grand Pianobar beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Cocktail-Baristas boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Grand Pianobar liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Grand Pianobar wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Grand Pianobar boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Cocktail-Baristas meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.