Search icon

Greenscreen Fotoactie

Greenscreen Fotoactie

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
TRUCAGE FOTO’S OP UW EVENT Je gaat voor een groenscherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act! Op de foto die uit de printer rolt staat uw gast op het strand, zitten ze in de gevangenis, besturen ze een vreemde auto of gaan ze de lucht in met een heteluchtballon! Greenscreen fotografie is een zeer veelzijdige vorm van foto marketing. We ‘kneden’ de actie geheel naar uw wensen, zodat deze naadloos aansluit bij uw event. Het achtergrond thema bedenken én maken we op maat voor uw bedrijf. HOE WERKT DE GREENSCREEN FOTOSTUDIO? Onze fotograaf ontvangt uw gasten. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden ze voorzien van een outfit of gadget en kan het zijn dat ze een specifieke houding/pose aan moeten nemen. Zo zitten ze bijvoorbeeld op een bankje met een stuur in hun hand, zwaaien ze met een zonnebril op, of… Ze staan hierbij voor een groenscherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in de gewenste entourage. De foto wordt direct afgedrukt op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen. Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie Onze unieke foto’s hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Greenscreen fotostudio is te boeken diverse thema’s: - Valentijns greenscreen - Moederdag greenscreen - Paas greenscreen - Sprookjes greenscreen voor kids - Vaderdag greenscreen - Halloween greenscreen - Sinterklaas greenscreen - Kerst greenscreen
Shows
Greenscreen Fotoactie
Greenscreen Fotoactie

Prijs op aanvraag


 • Congres Fotograaf Martin de Bouter
  Congres Fotograaf Martin de Bouter

  Vanaf595 Photobooths

 • Witte vredesduifjes
  Witte vredesduifjes

  Vanaf745 Theateracts

 • De Verrukkelijke Vuilnismannen
  De Verrukkelijke Vuilnismannen

  Op aanvraag Circusacts

Greenscreen Fotoactie boeken doe je zelf!
Photobooths boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Photobooths direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Greenscreen Fotoactie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Photobooths boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Greenscreen Fotoactie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Greenscreen Fotoactie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Greenscreen Fotoactie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Photobooths meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.