Search icon

Gringo de Clown

Gringo de Clown

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Deze toverclown zal iedereen betoveren met zijn spectaculaire act! Gringo de Clown is een echte kindervriend en dit zie je terug in de show! Dit is niet zomaar een clown dit is een toverclown! In de voorstelling eet Gringo toverbubbels die hij samen met de kinderen produceert. Hierna kan hij toveren, maar ojee de clown is een beetje duizelig van het water geworden en moet ineens niezen! Confetti dwarrelt in de lucht. Een beetje raar, maar de bubbels werken wel! Met de hulp van de kinderen kan Gringo alles, hij haalt de gekste capriolen uit en laat bijzondere trucs zien. Een lust voor het oog en sport voor de buikspieren!

Het verhaal…

Dit is niet zomaar een clown dit is een toverclown! In deze voorstelling krijgt Gringo een belangrijke opdracht van de circusdirecteur: of hij de héle circusvoorstelling in zijn eentje wil geven. Alle artiesten zitten namelijk achter de ontsnapte leeuw aan! Gringo grijpt die kans want zo kan zijn droom uitkomen: goochelaar, acrobaat, jongleur: hij wil het liefst alles tegelijk doen! Om dit avontuur tot een goed einde te brengen zoekt hij hulp in een oud toverboek. Dat vertelt over een bijzonder toverkraantje met toverwater. Dát zal hem toverkracht geven. Samen met de kinderen lukt het hem het toverwater te vinden, maar… de uitwerking op Gringo is heel bijzonder! Als dat maar goed gaat!

Clown Gringo / Igor de Kort

Deze rasartiest goochelt, zingt en haalt acrobatische toeren uit. Hij neemt u even mee naar een andere wereld waar magie en verbeelding de hoofdrol spelen en laat bovenal de dromen van de kinderen uitkomen. Waarom Gringo de Clown?! - Verzekerd van een vrolijk spektakel. - Multi inzetbaar en flexibel - Duurt ongeveer 1 uur (incl. decor en geluid) - Uit te breiden met rondlopende ballonnen act (modelleerballonnen) - Voor alle leeftijden (Igor heeft uitgebreide ervaring met alle doelgroepen) - Echte kindervriend, maar ook leuk voor oudere kinderen!
Shows
Gringo de Clown
Gringo de Clown

Vanaf395


 • Clown Babello
  Clown Babello

  Vanaf595 Clowns

 • Bob de Bouwer
  Bob de Bouwer

  Vanaf975 Karakters - meet and greet

 • KidsMagic Show - Ton Bal
  KidsMagic Show - Ton Bal

  Vanaf495 Goochelaars

Gringo de Clown boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Gringo de Clown online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Gringo de Clown net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Clowns boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gringo de Clown beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gringo de Clown liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gringo de Clown wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gringo de Clown boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Clowns meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.