Search icon

Groene Bomen

Groene Bomen

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Foto: Tjitske Sluis

Groene bomen biografie

Hoog boven het publiek speelt de wind in een magische dans met de levende bomen. Langzaam komen de bomen in beweging en verschijnen exotische figuren op hoge stelten. Wandel mee met de groene bomen, door het mysterieuze sprookjesbos dat zij samen vormen. Misschien kom je de groene fee wel tegen, die de bomen heeft betoverd met haar rustgevende klanken. Dansend op de muziek van de groene fee, vormen de levende bomen een prachtig bos op stelten. Sensueel en elegant brengt dit groene gezelschap de magie van de natuur terug naar ons stedelijke landschap. De levende bomen op stelten benadrukken het belang van duurzaamheid en het genieten van kleine momenten in onze snelle wereld. Deze spectaculaire act wordt uitgevoerd door zeer ervaren steltenloopsters, prikkelt de fantasie en brengt je in tropische sferen. Een prachtig, groen en milieuvriendelijk spektakel.
En… deze bomen hoeven nooit water!
Deze act is geschikt voor onder andere straattheaterfestivals en andere festivals, winkelcentra, feesten, bedrijfsevenementen en openingen. De steltenact is in het bijzonder geschikt voor evenementen met de thema’s duurzaamheid, milieu en natuur. De groene bomen zijn te boeken in een groep van 2 - 6 performers. De act wordt gespeeld op stelten van 1,50 meter.
Shows:
 • Groene BomenVanaf745

 • Le Papillon Bleu
  Le Papillon Bleu

  Vanaf1100 Theateracts

 • Acrobatisch Klompendansen
  Acrobatisch Klompendansen

  Vanaf975 Theateracts

 • De magische kwakzalver
  De magische kwakzalver

  Vanaf550 Theateracts

Groene Bomen boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Groene Bomen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Groene Bomen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Groene Bomen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Groene Bomen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.