Search icon

Guido Spek

Guido Spek

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Van jongs af aan is Guido bezig met theater, eerst op de Jeugdtheaterschool Hofplein en later ook op de muziektheater academie. De liefde voor muziek ontstaat wat later. Thuis stond altijd al een piano, maar pas op z’n twaalfde ontdekt hij het instrument en begint op eigen wijze muziek te maken. Vanaf het moment dat hij twee jaar later zijn eerste gitaar kocht is hij bezig met het schrijven van liedjes. Als Guido twee jaar muziektheater aan het conservatorium in Rotterdam heeft gestudeerd wordt hij gevraagd of hij wil auditeren voor een rol in de televisieserie Goede Tijden Slechte Tijden. Sinds 18 oktober 2010 is hij hierin te zien als de opstandige Sjoerd Bouwhuis. Momenteel is Guido bezig met het schijven van de liedteksten en muziek van zijn eerste Muziektheaterstuk en produceert hij een EP met eigen nummers.
Shows:
 • Guido SpekPrijs op aanvraag
Genres
PopTop 40

Videos
 • Jeffrey Schenk
  Jeffrey Schenk

  Op aanvraag Zangers

  Allround
 • Ray Benjamin
  Ray Benjamin

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Ferry de Lits
  Ferry de Lits

  Op aanvraag Zangers

  AllroundApres-ski

Guido Spek boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Guido Spek beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Guido Spek liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Guido Spek wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Guido Spek boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.