Search icon

Guilty Pleasure Hits

Guilty Pleasure Hits

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Guilty Pleasure Hits is energiek, herkenbaar en enthousiast. Ze nemen je mee terug naar je jeugd, je middelbare school periode of ineens zit je weer op de achterbank op weg naar die fijne vakantie in Zuid Frankrijk. Al die fijne momenten of periodes herbeleef je omdat Guilty Pleasure Hits je meeneemt op de ultieme, feel good, tijdreis. Guilty Pleasure Hits bestaat uit acht getalenteerde muzikanten te weten: Pieter van der Zweep - Zang Ferry Wijma - Toetsen Dominggus Pfaff - Gitaar Esmee van Dijk - Backing Vocals Anna Gosha Hoff - Backing Vocals Steven Scheffer - Bass Rick Jan Schilder - Toetsen Leon Blokzijl - Drums Guilty Pleasure Hits is een succesvolle theatertour sinds 2022 en is beschikbaar voor festivals, thema avonden en bedrijfsevenementen. Ook is Guilty Pleasure Hits te boeken i.c.m. een Guilty Pleasure DJ.
Shows:
 • Guilty Pleasure Hits - FestivalshowVanaf4450
 • Guilty Pleasure Hits - All Night Long! (incl. Guilty Pleasure DJ)Vanaf6450
Genres
AllroundDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFoutLevenslied / volksNineties / 90`sRockSeventies / 70`sTop 40TributeZeroes / oo`s

Videos
Foto's
 • Coverband Feelings XL
  Coverband Feelings XL

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
 • Slamm
  Slamm

  Vanaf2095 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Happy Tunes
  Happy Tunes

  Vanaf3495 Coverbands

  Dance ClassicsEighties / 80´s

Guilty Pleasure Hits boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Guilty Pleasure Hits beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Guilty Pleasure Hits liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Guilty Pleasure Hits wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Guilty Pleasure Hits boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.