Search icon

Guilty Pleasure Hits

Guilty Pleasure Hits

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Beschikbaarheid opvragen

Guilty Pleasure Hits is energiek, herkenbaar en enthousiast. Ze nemen je mee terug naar je jeugd, je middelbare school periode of ineens zit je weer op de achterbank op weg naar die fijne vakantie in Zuid Frankrijk. Al die fijne momenten of periodes herbeleef je omdat Guilty Pleasure Hits je meeneemt op de ultieme, feel good, tijdreis. Guilty Pleasure Hits bestaat uit acht getalenteerde muzikanten te weten: Pieter van der Zweep - Zang Ferry Wijma - Toetsen Dominggus Pfaff - Gitaar Esmee van Dijk - Backing Vocals Anna Gosha Hoff - Backing Vocals Steven Scheffer - Bass Rick Jan Schilder - Toetsen Leon Blokzijl - Drums Guilty Pleasure Hits is een succesvolle theatertour sinds 2022 en is beschikbaar voor festivals, thema avonden en bedrijfsevenementen. Ook is Guilty Pleasure Hits te boeken i.c.m. een Guilty Pleasure DJ.
Shows
Guilty Pleasure Hits - Festivalshow
Guilty Pleasure Hits - Festivalshow

Vanaf4450

Guilty Pleasure Hits - All Night Long! (incl. Guilty Pleasure DJ)
Guilty Pleasure Hits - All Night Long! (incl. Guilty Pleasure DJ)

Vanaf6450

Genres
AllroundDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFoutLevenslied / volksNineties / 90`sRockSeventies / 70`sTop 40TributeZeroes / oo`s

Videos
Foto's
 • Feeling
  Feeling

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
 • Around the Jukebox
  Around the Jukebox

  Vanaf750 Coverbands

  JazzPop
 • Funtastic
  Funtastic

  Vanaf1415 Coverbands

  DanceDance Classics
Guilty Pleasure Hits boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Guilty Pleasure Hits online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Guilty Pleasure Hits net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Guilty Pleasure Hits beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Guilty Pleasure Hits liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Guilty Pleasure Hits wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Guilty Pleasure Hits boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.