Search icon

Guilty Pleasures DJ's

Guilty Pleasures DJ's

DJ's
Nederlands
Engels
Covers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Guilty Pleasures.. all night long! Guilty Pleasures is coming to town en jij bent van harte uitgenodigd! De Dj’s van het Guilty Pleasures DJ Team draaien de hits die jij met je vriendengroep KEIHARD mee kan zingen. Iedere avond is weer anders maar verwacht hits van ABBA, de Spice Girls, Pitbull en Daddy Yankee. Alles kan.. En als jij dat wilt draaien we ook de Macarena, geen probleem die staat namelijk hoog in onze eigen Guilty Pleasure top10. Twee DJ’s met een missie: het leukste feest van het jaar bouwen.. samen met jou!
Shows:
 • Guilty Pleasure DJ's present: Guilty Pleasures! 1 solo DJ Vanaf895
 • Guilty Pleasure DJ's present: Guilty Pleasures! 2 DJ'sVanaf1495
Genres
AllroundDanceDance ClassicsEighties / 80´sElectro HouseFoutHipHopHouseInteractief / Op verzoekKerstLevenslied / volksNineties / 90`sSeventies / 70`sTop 40UrbanZeroes / oo`sFeest

 • DJ Crazy Old Wout
  DJ Crazy Old Wout

  Vanaf545 Allround DJ's

  Eighties / 80´sFeest
 • DJ Miss Brown
  DJ Miss Brown

  Vanaf425 Allround DJ's

  AllroundDisco
 • Hitmaestro
  Hitmaestro

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundFeest

Guilty Pleasures DJ's boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Guilty Pleasures DJ's beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Guilty Pleasures DJ's liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Guilty Pleasures DJ's wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Guilty Pleasures DJ's boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.