Search icon

Guus Meeuwis Tribute

Guus Meeuwis Tribute

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wie Guus Meeuwis zegt, denkt gelijk aan de vele hits die hij heeft gescoord. Van Het is een Nacht, Per Spoor (Kedeng Kendeng), 't Dondert en 't Bliksemt, Brabant, Proosten, Geef mij je Angst, Zo ver weg tot Tranen Gelachen e.v.a. Meeuwis is sinds zijn stormachtige debuut in '95' niet meer weg te denken uit de Vaderlandse popgeschiedenis. Deze Guus Meeuwis Look a Like en tribute zanger zingt al zijn klassiekers live. En maakt er ook nog eens een geweldig feest van. Boek de Guus Meeuwis Look a Like/ Tribute nu!!
Shows:
 • Guus Meeuwis TributePrijs op aanvraag
Genres
PopTribute

Videos
 • Freek van der Sluis
  Freek van der Sluis

  Op aanvraag Imitators

  Levenslied / volksTop 40
 • Robbie Williams sound and lookalike
  Robbie Williams sound and lookalike

  Vanaf1550 Imitators

 • David Beckham (UK) - Look-a-like
  David Beckham (UK) - Look-a-like

  Vanaf1595 Imitators

Guus Meeuwis Tribute boeken doe je zelf!

Imitators zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Guus Meeuwis Tribute beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Guus Meeuwis Tribute liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Guus Meeuwis Tribute wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Guus Meeuwis Tribute boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.