Search icon

Halloween Event

Halloween Event

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Halloween staat in het teken van griezelig, eng maar uiteraard hoeft dat allemaal niet. Paul van Loon heeft heel veel boeken inmiddels geschreven met de mooiste halloweenverhalen. Zo schrijft hij Foeksia de miniheks meer ook Dolfje Weerwolfje. in de straten komt u de vriendelijk witch sisters tegen ( wat niet vanPaul van Loon is ) maar dit terzijde. Het meest prachtige is natuurlijk de Griezelbus waar zoveel over te vertellen valt, maar dat zult u tijdens het theater stuk die voor de bus zal geschieden moeten beleven. P.Onnoval heeft bezoek, maar 1 ding is zeker chauffeur Beentjes is aanwezig. Beleeft u samen het mooiste en leukste halloweenfeest ?  
Shows
Halloween Event
Halloween Event

Vanaf4750


 • Jibanyan van Yo-kai Watch
  Jibanyan van Yo-kai Watch

  Vanaf695 Karakters - meet and greet

 • Angelina Ballerina
  Angelina Ballerina

  Vanaf995 Karakters - meet and greet

 • Foeksia de Miniheks
  Foeksia de Miniheks

  Vanaf695 Karakters - meet and greet

Halloween Event boeken doe je zelf!
Karakters - meet and greet boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters - meet and greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Halloween Event beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters - meet and greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Halloween Event liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Halloween Event wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Halloween Event boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Karakters - meet and greet meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.