Search icon

Hanna Verboom

Hanna Verboom

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Verboom werd geboren in België, maar groeide op in Kenia, Oeganda en Soedan. Rond haar twaalfde jaar verhuisde het gezin naar Nederland. Hier volgde ze het vwo aan het Sint-Laurenscollege in Rotterdam en daarna zowel de studie filosofie als economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook was ze toen inmiddels begonnen met een modellencarrière. Ze won een Elite Model Look-wedstrijd en was te zien in diverse commercials. Tegelijkertijd deed ze ook een vooropleiding aan de toneelschool. Ze is bekend geworden als presentatrice van het muziekprogramma Top of the Pops en door haar hoofdrol in de romantische komedie Snowfever, een Nederlandse bioscoopfilm over een groep jonge wintersporters. Daarna speelde Verboom in de Amerikaanse film Deuce Bigalow: European Gigolo die werd opgenomen in Nederland en was ze in enkele afleveringen van de serie Boks te zien. In het najaar van 2006 deed Verboom mee aan Peking Express VIP. Op 19 mei deed Hanna mee met Celebrity Poker op Tien. Daar ging ze er als tweede uit. Sinds 2007 is Hanna Verboom te zien als Elin Dekkers in de populaire NET 5 dramaserie De Co-assistent. De serie groeide uit tot een succes; de bestbekeken aflevering trok bijna 600.000 kijkers. In 2007 was ze te zien in Drifter, een thriller van de Nederlandse regisseur Roel Reiné. Ook speelde ze dat jaar in de thrillerserie The Interior. Op 22 mei 2008 werden haar carrière en inzet voor het goede doel bekroond met de Talent Award tijdens het gala van de Dutch Model Awards in het Okura Hotel te Amsterdam. In het najaar van 2008 kreeg De Co-assistent een vervolg. De lengte van de afleveringen was in de nieuwe reeks verdubbeld naar een uur. De rode draad in de serie werd nog steeds gevormd door aankomend arts Elin Dekkers die worstelt met de balans tussen haar carrière en privé-leven. In 2008 was Verboom te zien in de avontuurlijke familiefilm The Seven of Daran: Battle of Pareo Rock en in 2010 speelde ze een rol in de film Me & Mr Jones over een undercoverjournalist die onderzoek doet naar de verdwijning van Natalee Holloway. In 2010 was ze te zien in de tv-serie Feuten over de ontgroening van een groep studenten. Naast haar acteerwerk is ze ook medeoprichter van “Get It Done” (2009), een organisatie die via online crowdfunding geld inzamelt om kleinschalige hulpprojecten in het buitenland te financieren.
Shows
Hanna Verboom
Hanna Verboom

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Ellemieke Vermolen
  Ellemieke Vermolen

  Op aanvraag Presentatoren

 • Sebastiaan Labrie
  Sebastiaan Labrie

  Op aanvraag Presentatoren

 • Jelte Sondij
  Jelte Sondij

  Op aanvraag Presentatoren

Hanna Verboom boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Hanna Verboom online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Hanna Verboom net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Hanna Verboom beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Hanna Verboom liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Hanna Verboom wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Hanna Verboom boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.