Search icon

Hanny Huisvrouw surprise show

Hanny Huisvrouw surprise show

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een hilarische verkleed-act waarbij bekende hits live gezongen worden. Hanny Huisvrouw is een echte "show girl". Zij verandert op verrassende wijze telkens in een andere bekende artiest, die uiteraard een zogenaamde 'meelaller' in het repertoire heeft. Hanny zingt hits van o.a. Mary Servaes, Willeke Alberti en Sugar Lee Hooper. Je kunt niet anders dan inhaken en meedoen. Inmiddels kent Hanny ook Engelse meezingers uit de jaren 70 en 80 zoals ‘So Excited’ van The Pointersisters en ‘Joline’ van Dolly Parton. Vandaar dat de Surprise Show leuk is op (bedrijfs)feestjes maar ook in verzorgingshuizen. Voor elk publiek een nieuwe Surprise!
Shows:
 • Hanny Huisvrouw surprise show! (45 minuten)Vanaf350

 • Timmy
  Timmy

  Vanaf775 Animatie acts

 • Witte Led Robot
  Witte Led Robot

  Vanaf600 Animatie acts

 • Mr Choco en Mvr Melk
  Mr Choco en Mvr Melk

  Vanaf695 Animatie acts

Hanny Huisvrouw surprise show boeken doe je zelf!

Animatie acts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Hanny Huisvrouw surprise show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Hanny Huisvrouw surprise show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Hanny Huisvrouw surprise show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Hanny Huisvrouw surprise show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.