Search icon

Hans Kazan

Hans Kazan

Dagvoorzitters
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hans Kazàn is boeken als spreker en als dagvoozitter. Hans Kazàn vertelt je zijn persoonlijke verhaal. Over een dynamisch leven vol keihard vallen, opstaan en weer verdergaan. Over omgaan met teleurstellingen. Authentiek, vol emotie en humor. Inspirerend van begin tot eind! Hans heeft veel successen op zijn naam staan, maar ook bittere teleurstellingen zijn hem niet bespaard gebleven. Een meeslepend verhaal dat je niet snel vergeet en waarin iedereen iets zal herkennen. Hans` interactie met de zaal is altijd weer een hoogtepunt tijdens elke lezing. Na deze presentatie vervolg je weg gegarandeerd wijzer, geïnspireerd en met een brede glimlach.
Shows:
 • Hans Kazan - dagvoorzitterPrijs op aanvraag
 • Hans Kazan - sprekerPrijs op aanvraag

 • Jelte Sondij
  Jelte Sondij

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Frits Wester
  Frits Wester

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Robert ten Brink
  Robert ten Brink

  Op aanvraag Dagvoorzitters

Hans Kazan boeken doe je zelf!

Dagvoorzitters zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Hans Kazan beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Hans Kazan liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Hans Kazan wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Hans Kazan boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.