Search icon

Happy Tunes

Happy Tunes

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hee, staat er een plaat op of speelt die band echt? – deze kreet hoor je vaak bij een optreden van The Happy Tunes, volgens muziekkrant Oor een coverband met een grote C. De band heeft in de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd. Voor diegenen die the Happy Tunes niet kennen volgt hier een beschrijving: een podium vol weird uitgedoste neo-hippies die op volle kracht hun vaak psychedelisch getinte, favoriete songs uit de jaren zestig de zaal in slingeren. De setlijst van the Happy Tunes verandert regelmatig maar de kans is groot dat er in ieder geval wat Beatles-songs voorbijkomen (Hello Goodbye, Lucy In The Sky) en Space Oddity van David Bowie (een van de all-time favorieten van de band en van het publiek). Vermeldenswaard is de voorliefde van the Happy Tunes voor het opwindende werk van The Who: klassiekers als I’m A Boy, Substitute en Pictures Of Lily sieren de setlist. De ultieme protestsong Eve of Destruction van Barry McGuire heeft helaas nog niets aan actualiteit verloren (integendeel…..), maar daar staan vrolijker songs van Jeff Beck, The Foundations, Los Bravos, The Turtles en The Small Faces tegenover. De theatrale millionsellers MacArthur Park van Richard Harris en Eloise van Barry Ryan worden vermoedelijk door weinig andere bands gespeeld…. Nieuw in het repertoire is ‘Light My Fire’ van the Doors (er wordt bij elk optreden wel geroepen om een Doors-song. Vanaf nu dus!). En al naar gelang de stemming van de band completeren songs van o.m. The Rolling Stones, Procol Harum, Cat Stevens, the Byrds en the Move de set. De band, die ontstaan is als roots-project van Social Security – een band die in de jaren ’80 populair was – schept er plezier in zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven, maar voegt door de meer dan 100% inzet, een groot inlevingsvermogen, veel humor en spelvreugde toch iets eigens toe aan de nog lang niet dood gespeelde sixties-klassiekers. Niet voor niets heeft de band als motto: the Happy Tunes, the future of the Sixties!
Shows:
 • Happy TunesVanaf3495
Genres
Dance ClassicsEighties / 80´sPopSixties / 60`s

Videos
 • Dimension12
  Dimension12

  Vanaf3995 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Funtastic
  Funtastic

  Vanaf1415 Coverbands

  DanceDance Classics
 • Groove Central
  Groove Central

  Vanaf725 Coverbands

  FunkSoul

Happy Tunes boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Happy Tunes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Happy Tunes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Happy Tunes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Happy Tunes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.