Search icon

Haris Alagic

Haris Alagic

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met 64 procent van de stemmen mag de 18-jarige Haris zich de winnaar noemen van X-Factor. Trots hield de zanger zijn prijs omhoog, waarop de meisjes uit het publiek hem gillend toejuichten. Haris sleept een platencontract bij Sony Music binnen en krijgt een gloednieuwe auto cadeau. Het was het een spannende strijd tussen de twee overgebleven kandidaten van Angela, maar uiteindelijk koos het publiek voor Haris en werd Adriaan tweede. Maar al te graag zong Haris voor de tweede keer zijn single Playing With Fire, nu niet als finalist, maar als winnaar van X-Factor 2013.
Shows:
 • Haris AlagicVanaf1995
Genres
AllroundFeestPopTop 40

Videos
 • Paul Reason No 1 Robbie Williams Tribute
  Paul Reason No 1 Robbie Williams Tribute

  Op aanvraag Zangers

  DancePop
 • Lou Bega
  Lou Bega

  Op aanvraag Zangers

  FeestFout
 • Reinier Vegter
  Reinier Vegter

  Vanaf795 Zangers

  FeestLevenslied / volks

Haris Alagic boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Haris Alagic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Haris Alagic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Haris Alagic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Haris Alagic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.