Search icon

Harold Verwoert

Harold Verwoert

Artiesten
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Harold Verwoert werd bekend onder de naam ‘Bombi’ met het nummer “I go to Rio”, welke een hoge notering in de top 100 opleverde. Vele jaren heeft Harold onder de naam Bombi opgetreden. Anno 2010 heeft hij echter besloten verder te gaan onder zijn eigen naam. Zijn muziek is een mengeling van zomerse latin nummers afgewisseld met bubbling. Harold is geen onbekende in de wereld van de showbizz. Jarenlang was hij de leading-man van de succesvolle theatergroep “JEANS!”. Hij speelde mee in de show 3,4,5,6,7 en 8. Daarna was hij te zien in ruim 1500 uur live televisie voor de zender V.O.O en RTL5, waar hij “Gametime”en “Zengi” presenteerde. Hij heeft drie keer meegedaan aan het Nationaal Songfestival. In 1990 als solo artiest met “Blijf maar bij mij” van Maarten Peters. In 2001 als lid van de groep “Splash” met het nummer “Close Harmony” van Dirk Bakker en in 2002 als mannelijke helft van het duo “ Friday Night Fever” met het nummer “Love will rule the world” van Peter de Wijn. Harold zingt lekkere ‘gouwe ouwe’ muziek in een nieuw jasje. Beetje een mixje van bubbling, zomerse latin en apres-ski. Gezelligheid gegarandeerd!!!! Boekingsinformatie:
 • tape
 • Nederlandstalig en Engelstalig
 • ook bekend als Bombi
Shows
Harold Verwoert
Harold Verwoert

Vanaf1150

Genres
LatinLevenslied / volksPopTop 40

Videos
 • Dennis van Aarssen
  Dennis van Aarssen

  Op aanvraag Zangers

  JazzPop
 • Dave Kooymans
  Dave Kooymans

  Op aanvraag Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • Wesley
  Wesley

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volks
Harold Verwoert boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Harold Verwoert online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Harold Verwoert net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Harold Verwoert beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Harold Verwoert liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Harold Verwoert wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Harold Verwoert boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.