Search icon

Harry Slinger

Harry Slinger

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wie kent het hoofddeksel van Harry Slinger niet? In een moderne act brengt hij alle oude nummers nog eens ten gehore. Harry Slinger kreeg grote bekendheid met het nummer ‘Je loog tegen mij’ samen met zijn groep Drukwerk. De jaren na Drukwerk treedt Harry Slinger solo op. In 2001 verscheen twintig jaar na de eerste release opnieuw ‘Je Loog Tegen Mij’ op single. In 2002 verscheen de 4CD-boxset ‘Je Loog Tegen Mij’ en bevat een overzicht van de 12½-jarige carrière van Drukwerk aan de hand van 81 liedjes plus een door voormalig bandlid Edwin Gitsels geschreven 36-pagina’s tellend boek. De samenstelling is in handen van Harry Slinger, Edwin Gitsels en Gerrit Haak, de man die Drukwerk in 1981 heeft ontdekt. Rondom de gemeenteraadsverkiezingen verschijnt de single Hallo Den Haag. In 2005 maakte hij zijn musicaldebuut in Ti-TA Tovenaar. Als opa Tovenaar was Harry dagelijks te zien in het Efteling theater. Daarna speelde hij een dubbelrol in het theaterstuk ‘Het Heilig Vuur’ voor stichting ‘De Zonnebloem’. Feesttenten, discotheken, kroegen en zalen krijgt hij plat. Hij zingt tijdens zijn 30-minuten durende solo-optreden vele bekende hits uit het heden en het verleden. In krap een uur tijd weet hij zijn publiek tot een hoogtepunt te brengen. Geen ‘ik wil die handjes zien’ of ‘is everybody happy?’, maar door zijn eigen enthousiasme en pakkende teksten tussen de nummers door, kan Slinger tot op de dag van vandaag mensen entertainen. Een volksvermaker pur sang, zoals je er in dit vak niet veel meer tegenkomt. En dat alles zonder noemenswaardig veel op de radio te worden gedraaid of met zijn kop op de tv te verschijnen.
Shows:
 • Harry SlingerPrijs op aanvraag
Genres
Levenslied / volks

 • Danny Vera
  Danny Vera

  Op aanvraag Zangers

  AllroundBlues
 • Sipke de Boer
  Sipke de Boer

  Op aanvraag Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • Robbie Williams imitator
  Robbie Williams imitator

  Vanaf1375 Zangers

  AllroundDance

Harry Slinger boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Harry Slinger beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Harry Slinger liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Harry Slinger wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Harry Slinger boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.