Search icon

Heinrich & Helene

Heinrich & Helene

Artiesten
Nederlands
Duits
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Heinrich & Helene zijn de allernieuwste oktoberfeest sensatie van niet alleen Nederland maar van heel Europa. Zij vertolken op unieke wijze een oktoberfeest show van drie kwartier, welke naast perfecte zang ook nog word ondersteunt door allerlei special effects op het podium. Je krijgt van ons maximale feest garantie, een uniek repertoire van de beste Nederlandse feesthits in een Duits jasje en natuurlijk ook de allergrootste Duitse hits. Heinrich & Helene brengen een stijlvolle moderne feestelijke show. Stilstaan is geen optie dus zing, spring en feest mee met Heinrich & Helene. Met onder andere de volgende nummers: Vergessen, Paris Paris Paris, Verdammt ich lieb dich, Nur noch schuhe an, Jodeljump, Johnnie Dapp, Mama Lauda, Ich muss saufen, Atje fur die sfeer, Wunderbar, Vrouwkes, Links rechts, Ich kann es nicht allein. Wat de drie kwartier durende achtbaan nog spectaculairder maakt zijn de standaard special effects die worden meegenomen. Iedere show wordt nog extra leuk met confetti streamers en Co2 om het publiek in maximale feest stemming te brengen. Deze show is bijzonder geschikt voor apresski, oktoberfeesten, en carnaval. Heinrich & Helene gaan standaard op pad met een ervaren geluidsman van Sing Showequipment en hebben daardoor altijd een A geluidset bij zich. (Geluid tot 250 personen)
Shows:
 • Heinrich & HeleneVanaf1295
Genres
Apres-skiCarnavalFeestOktoberfestFoutLevenslied / volks

Foto's
 • Tangarine
  Tangarine

  Op aanvraag Zanggroepen

  BluesCeremonie
 • Jaspers & Vermeer
  Jaspers & Vermeer

  Op aanvraag Zanggroepen

  Apres-skiCarnaval
 • Duo Pak Aan
  Duo Pak Aan

  Op aanvraag Zanggroepen

  AllroundApres-ski

Heinrich & Helene boeken doe je zelf!

Zanggroepen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Heinrich & Helene beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Heinrich & Helene liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Heinrich & Helene wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Heinrich & Helene boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.