Search icon

Heinrich & Helene

Heinrich & Helene

Artiesten
Nederlands
Duits
Covers
Beschikbaarheid opvragen

Heinrich & Helene zijn de allernieuwste oktoberfeest sensatie van niet alleen Nederland maar van heel Europa. Zij vertolken op unieke wijze een oktoberfeest show van drie kwartier, welke naast perfecte zang ook nog word ondersteunt door allerlei special effects op het podium. Je krijgt van ons maximale feest garantie, een uniek repertoire van de beste Nederlandse feesthits in een Duits jasje en natuurlijk ook de allergrootste Duitse hits. Heinrich & Helene brengen een stijlvolle moderne feestelijke show. Stilstaan is geen optie dus zing, spring en feest mee met Heinrich & Helene. Met onder andere de volgende nummers: Vergessen, Paris Paris Paris, Verdammt ich lieb dich, Nur noch schuhe an, Jodeljump, Johnnie Dapp, Mama Lauda, Ich muss saufen, Atje fur die sfeer, Wunderbar, Vrouwkes, Links rechts, Ich kann es nicht allein. Wat de drie kwartier durende achtbaan nog spectaculairder maakt zijn de standaard special effects die worden meegenomen. Iedere show wordt nog extra leuk met confetti streamers en Co2 om het publiek in maximale feest stemming te brengen. Deze show is bijzonder geschikt voor apresski, oktoberfeesten, en carnaval. Heinrich & Helene gaan standaard op pad met een ervaren geluidsman van Sing Showequipment en hebben daardoor altijd een A geluidset bij zich. (Geluid tot 250 personen)
Shows
Heinrich & Helene
Heinrich & Helene

Vanaf1295

Genres
Apres-skiCarnavalFeestOktoberfestFoutLevenslied / volks

Foto's
 • The Spicey Girls
  The Spicey Girls

  Op aanvraag Zanggroepen

  FeestFout
 • De Sjonnies
  De Sjonnies

  Op aanvraag Zanggroepen

  FeestFout
 • Gents
  Gents

  Op aanvraag Zanggroepen

  FeestLevenslied / volks
Heinrich & Helene boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Heinrich & Helene online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Heinrich & Helene net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zanggroepen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Heinrich & Helene beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Heinrich & Helene liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Heinrich & Helene wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Heinrich & Helene boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zanggroepen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.