Search icon

Helmut Lotti

Helmut Lotti

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Helmut Lotti werd bekend werd in het Vlaamse schlagermilieu, maar daarna een nationaal en zelfs internationaal fenomeen werd toen hij Helmut Lottioverschakelde op een meer klassiek repertoire. Als vertolker van operanummers en/of door orkest begeleide liedjes scoorde hij hits met onder meer “Tiritomba” en “Don’t Cry Little Child”. Na in België furore te hebben gemaakt, breekt hij ook in Nederland door: ‘Kuifje in Operaland’ brengt ‘Helmut Lotti goes Classic II’ uit en de cd vliegt met duizenden tegelijk de winkels uit. Na de cd “From Russia With Love” last de zanger een rustjaar in. In deze periode werkt hij aan een nieuw project dat in september 2006 wordt voorgesteld: Helmut Lotti – The Crooners, een dubbelalbum dat zowel 12 van de grootste crooners verzamelt maar ook 12 eigen nummers bevat, volledig in dezelfde sfeer en stijl.
Shows:
 • Helmut LottiPrijs op aanvraag
Genres
CeremonieKlassiekTop 40

Videos
 • Tim Douwsma
  Tim Douwsma

  Vanaf1995 Zangers

  Levenslied / volks
 • Pieter van der Zweep
  Pieter van der Zweep

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop
 • Adrian Mey
  Adrian Mey

  Op aanvraag Zangers

  AllroundCeremonie

Helmut Lotti boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Helmut Lotti beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Helmut Lotti liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Helmut Lotti wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Helmut Lotti boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.