Search icon

Boekingsvormen

Divider

Welke boekingsvormen ondersteunen we  

Direct, met een agenda

In je agenda geef je aan welke dagen je beschikbaar bent om op te treden en waarbij men je op de beschikbare dagen direct online kan boeken.

De klant selecteert de datum in je agenda, is die dag vrij, dan doorlopen ze het boekingsproces en wordt het direct contractueel vastgelegd. Deze boekingsvorm is alleen mogelijk als alles volledig is ingevuld, de beschrijving van de show, maar ook de prijs is online zichtbaar.

Ik wil zelf nog kunnen goedkeuren

Bij deze vorm van boeken geef je in je agenda aan welke dagen je beschikbaar bent voor optredens. De klant geeft aan op welke dag en welke show ze graag zouden willen boeken. Men selecteert de datum en vult de gegevens in over het evenement en vervolgens ontvang je een melding dat er een aanvraag voor je is binnengekomen.

Je controleert de gegevens en als je de aanvraag wil omzetten in een boeking, geef je dit aan door het Goedkeuren van de aanvraag. Of als je het wilt afwijzen kan dit ook, dan geef je de reden van afwijzing door aan de klant. Deze boekingsvorm is alleen mogelijk als alles volledig is ingevuld, de beschrijving van de show, maar ook de prijs is online zichtbaar.

Op aanvraag

De klant selecteert de beschikbare voorkeursdatum en vult de overige gegevens in over het evenement, waarbij ze een verzoek doen om een offerte te ontvangen.

TotalBookings neemt contact op met de act om de aanvraag te bespreken. Na het versturen van de offerte en de klant accepteert de offerte, dan volgt het boekingsproces.

icon
Telefoon

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur  op 020 24 40 018.

icon
Stuur een e-mail

Mail je vraag naar ons, door een bericht te sturen naar onze klantenservice.

icon
Start een chat

Je kunt ons ook altijd een bericht sturen via onze chatfunctie.