Search icon

Profielpagina aanmaken

Divider

Instructie profielpagina invullen

Als je een artiesten account hebt aangemaakt kun je inloggen op je eigen account. Maak in een paar stappen je persoonlijke profielpagina, zodat potentiële boekers een goed beeld van je act krijgen.

Het is belangrijk om je pagina op de juiste wijze in te vullen. Hieronder leggen we je stapsgewijs uit hoe je jouw pagina moet invullen, zodat jouw profielpagina binnen een paar stappen online staat.

Controleer of actnaam al bestaat

Controleer eerst of er niet al een act met dezelfde naam bestaat. Je wilt natuurlijk een unieke naam aan je act geven. Bij de vraag: wat is de naam van je act? Vul de naam in en klik je vervolgens op Check (je kunt ook de zoekfunctie op de website gebruiken om te checken of de actnaam al bestaat).

Als deze naam nog niet bestaat kan je verder met de volgende stap: het aanmaken van een profielpagina. Indien de naam van de act al bestaat en die act is van jou, neem dan contact op met TotalBookings. Of anders, probeer een andere naam.

Aanmaken profielpagina

Voordat je profielpagina online zichtbaar is, moet je je persoonlijke pagina invullen met gegevens, zodat potentiële boekers een goed beeld van de act krijgen. Doorloop de verschillende stappen bij het aanmaken van een profielpagina, per stap leggen we uit waar je rekening mee moet houden en welke gegevens belangrijk zijn om in te vullen. 

icon
Telefoon

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur  op 020 24 40 018.

icon
Stuur een e-mail

Mail je vraag naar ons, door een bericht te sturen naar onze klantenservice.

icon
Start een chat

Je kunt ons ook altijd een bericht sturen via onze chatfunctie.