Search icon

Video's, foto's en audio

Divider
Kies een profielfoto

Afbeelding toevoegen, upload een profielfoto voor je act. (met je muiswieltje kun je de foto in- en uitzoomen voor de beste positie. Met een muispad op je laptop doe je dat door met twee vingers naar elkaar toe te schuiven). Je kan 1 foto als profielfoto instellen.

Als de foto op de juiste positie staat klik je op bijsnijden.

Kies een omslagfoto

De omslagfoto is de foto die groot bovenaan je pagina zichtbaar is. Het is dus belangrijk om een goede afbeelding te selecteren, die van goede kwaliteit is (hoge resolutie) en die een goede indruk geeft van de act! (met je muiswieltje kun je de foto in- en uitzoomen voor de beste positie. Met een muispad op je laptop doe je dat door met twee vingers naar elkaar toe te schuiven). Je kan 1 foto als coverfoto instellen. De resolutie is belangrijk: gebruik (liggende) foto's van minimaal 1600 x 1200 pixels. Bij twijfel is een grotere foto beter.

Als de foto op de juiste positie staat klik je op bijsnijden.

Fotoalbum maken

Voeg foto's toe van succesvolle optredens of foto's die aangeven in welke bezettingen er wordt opgetreden. Geef een indruk wat men kan verwachten tijdens het optreden. Met een fotoalbum laat je alles zien van een show, persfoto's of wat jij maar relevant acht. Je kan maximaal 10 foto's toevoegen. 

Klik op voeg een foto toe en selecteer de foto die je wilt toevoegen aan het fotoalbum.

Video of audio

Naast leuke foto’s geeft een video of audio een goede indruk wat de act precies inhoudt. Voeg je video YouTube-link of een audio van Soundcloud toe.

Nadat je alles volledig hebt ingevuld klik je op Volgende stap.

icon
Telefoon

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur  op 020 24 40 018.

icon
Stuur een e-mail

Mail je vraag naar ons, door een bericht te sturen naar onze klantenservice.

icon
Start een chat

Je kunt ons ook altijd een bericht sturen via onze chatfunctie.