Search icon

Een act boeken

Divider

Hoe boek je een act?

Heb je dé geschikte act voor jouw evenement gevonden en wil je de act boeken?

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden van boeken. Op de profielpagina van de act zie je op welke wijze de act te boeken is. Mogelijke boekingsvormen zijn: direct boeken, direct boeken met goedkeuring en boeken op aanvraag (offerteaanvraag). Doorloop de stappen in het boekingsproces om de boeking te kunnen voltooien. Hieronder leggen we de drie boekingsvormen in het kort voor je uit:

1. Direct boeken

Bij direct boeken verloopt het boekingsproces volledig geautomatiseerd, zonder tussenkomst. De gewenste datum wordt geselecteerd in de agenda, waarna de boeker klikt op ‘Boek direct’. De boeker doorloopt de stappen in het boekingsproces en als deze succesvol zijn doorlopen en de betaling is voldaan, dan is de boeking gelukt!

2. Direct boeken met goedkeuring

Direct boeken met goedkeuring is vergelijkbaar met direct boeken. Ook hier verloopt het boekingsproces geheel automatisch, echter zit er bij deze boekingsvorm nog een tussenstap in. De act moet de aanvraag eerst goedkeuren. Als boeker dien je een aanvraag in, die vervolgens door de artiest zelf wordt beoordeeld. Na goedkeuring volgt de volgende stap in het boekingsproces en kan de boeking worden voltooid.

3. Boeken op aanvraag

Bij deze vorm van boeken wordt er eerst een offerte aangevraagd. De beschikbaarheid van de act wordt gecontroleerd, waarna de klant de offerte ontvangt. Zodra de offerte wordt geaccepteerd, volgt het boekingsproces. Na het doorlopen van de stappen in het boekingsproces kan de online boeking worden afgerond.

icon
Telefoon

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur  op 020 24 40 018.

icon
Stuur een e-mail

Mail je vraag naar ons, door een bericht te sturen naar onze klantenservice.

icon
Start een chat

Je kunt ons ook altijd een bericht sturen via onze chatfunctie.