Search icon

Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar

Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Leuk voor kleine en grote gelegenheden, glitter of henna tattoos op elk feest of evenement. De henna tattoo artist komt met haar tattoo kar om deze tijdelijke tatoeages te zetten.


Onze gastvrouw kan worden ingezet met haar tattoo kar waarmee ze de handen en armen van uw gasten voorziet van prachtige hennatattoos en/of glittertattoos. De tattoos worden met een sjabloon geplaatst en zijn niet definitief blijvend. Vanwege de lange droogtijd van de Henna Tattoos geven wij de voorkeur aan glittertattoos.


Prijs variaties:
De genoemde prijs is van een duur van 4 uur exclusief reiskosten.


We rekenen verder 0,25 per km. reiskostenvergoeding vanaf Turnhout (retour).

Shows
Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar
Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar

Vanaf573


Foto's
 • Nina de Clown
  Nina de Clown

  Vanaf710 Schminkers

 • Vet Coole Sintshow
  Vet Coole Sintshow

  Vanaf3875 Sinterklaas

 • Toverschool on Tour
  Toverschool on Tour

  Vanaf2175 Kindershows

Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Schminkers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Schminkers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Schminkers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Henna Tattoo Artist met Tattoo Kar boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Schminkers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.