Search icon

Herman Brusselmans

Herman Brusselmans

Schrijvers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Toen Herman Brusselmans in 1982 debuteerde met de verhalenbundel ‘Het zinneloze zeilen’, werd hij ogenblikkelijk beschouwd als een van de belangrijkste jonge Vlaamse talenten, een reputatie die hij alleszins bevestigde met zijn eerste romans ‘Prachtige ogen’ en ‘De man die werk vond’. Inmiddels is Brusselmans niet meer weg te denken uit het literaire landschap. Hij onderscheidt zich niet alleen door een enorme productie aan succesvolle romans en verhalenbundels, maar ook door een nog altijd groeiende lezerskring in zowel Nederland als Vlaanderen. Herman Brusselmans (1957) publiceerde meer dan veertig boeken. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver en graag geziene mediagast. Herman Brusselmans was eerder te gast bij: – De Museumnacht 2011 in de centrale Bibliotheek Rotterdam Hij schreef onder andere columns voor de Grolsch Colomn wedstrijd en Repudo persevent en schreef een verhaal voor de Playboy.
Shows:
 • Herman BrusselmansVanaf5450

Videos
 • Ronald Giphart
  Ronald Giphart

  Vanaf4950 Schrijvers

 • Tjitske Jansen
  Tjitske Jansen

  Vanaf1995 Schrijvers

 • Jan Kooijman
  Jan Kooijman

  Op aanvraag Presentatoren

Herman Brusselmans boeken doe je zelf!

Schrijvers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Schrijvers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Herman Brusselmans beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Schrijvers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Herman Brusselmans liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Herman Brusselmans wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Herman Brusselmans boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.