Search icon

Herman Koch

Herman Koch

Schrijvers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hij werd bekend als de man van ‘De dierenwinkel‘, de ‘Widergutmachungschnitzel‘ en Debiteuren Crediteuren, maar sinds het succes van Het Diner is hij eindelijk bij het grote publiek bekend als dat wat hij van origine is: schrijver. Hier is Herman Koch. Herman Koch (1953) is bekend als televisiemaker (Jiskefet), columnist (de Volkskrant en Esta) en romanschrijver. Zijn romans werden zonder uitzondering lovend ontvangen. Na zijn debuutroman Red ons, Maria Montanelli (1989) verschenen onder meer Eten met Emma (2000), Odessa star (2003), Denken aan Bruce Kennedy (2005) en Het diner (2009). Met Het diner won Herman Koch de NS publieksprijs 2009. Inmiddels zijn er al meer dan 450.000 exemplaren van verkocht. Zomerhuis met zwembad (2011) is zijn nieuwste roman. Tijdens optredens leest hij columns voor en Herman vindt het ook altijd prima als het publiek hem vragen stelt. Dan mag u hem het hemd van het lijf vragen.
Shows
Herman Koch
Herman Koch

Vanaf5450


Videos
 • Tjitske Jansen
  Tjitske Jansen

  Vanaf1995 Schrijvers

 • Marion Pauw
  Marion Pauw

  Vanaf3995 Schrijvers

 • Willem Gunneman
  Willem Gunneman

  Op aanvraag Dagvoorzitters

Herman Koch boeken doe je zelf!
Schrijvers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Schrijvers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Herman Koch beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Schrijvers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Herman Koch liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Herman Koch wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Herman Koch boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Schrijvers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.