Search icon

Hermans Hermits

Hermans Hermits

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hermans Hermits is een band die wereldwijd een dominerende kracht waren in het midden van de 60er jaren. Vanaf 1964 had de band meer dan 23 top 20 singles, 10 hit albums, 3 grote films. Hermans Hermits hebben tot op heden 75.000,000 platen verkocht in de hele wereld.Hun grote hits zijn o.a. Mrs Brown You’ve Got A Lovely Daughter, Silhouettes, There’s A Kind Of Hush, Henry V111, Something Is Happening & I’m Into Something Good en nog veel meer. Hermans Hermits treedt nog steeds meer dan 200 keer per jaar wereldwijd op en na 40 jaar in de business Hermans Hermits zijn nog steeds “ “still into something good.”
Shows:
 • Hermans HermitsPrijs op aanvraag
Genres
Sixties / 60`s

Videos
 • The Britisch Invasion Show
  The Britisch Invasion Show

  Op aanvraag Tributebands

  Tribute
 • De Kast
  De Kast

  Op aanvraag Band

  Levenslied / volksNineties / 90`s
 • Feestband Solidair
  Feestband Solidair

  Vanaf1195 Coverbands

  AllroundDance

Hermans Hermits boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Hermans Hermits beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Hermans Hermits liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Hermans Hermits wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Hermans Hermits boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.