Search icon

Het Comité Orkest

Het Comité Orkest

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ben jij opzoek naar een leuke band? Het Comité Orkest staat erom bekend dat ze op unieke wijze liedjes uit de top 2000 coveren! Het Comité Orkest zorgt op ieder evenement voor een geweldige sfeer! Het Comité Orkest bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die op geheel eigen wijzen de grootste hits uit de top 2000 ten gehoren brengen. De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment en humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten. Het Comité Orkest maakt hun eigen arrangementen zodat het voor kan komen dat je favoriete nummer een geheel andere feeling heeft gekregen. Maar maakt u zich geen zorgen, de arrangementen zijn dusdanig herkenbaar dat er altijd uit volle borst meegezongen kan worden! Op het podium speelt de band versterkt en is de bezitting: piano, drums en contrabas gecombineerd met 3 stemmige vocalen. Maar ook mobiel is de Het Comité Orkest in te zetten. De bezetting bestaat dan uit: accordeon, trommel, contrabas en de 3 stemmige vocalen. Zo zijn ze overal in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsfeest, vrijdagmiddag borrel, verjaardagsfeest, festival, jubileum, braderie, winkelcentrum en veel meer.

De top 2000 BINGO!!

U draait, Het Comité Orkest speelt! Zo wordt de top 2000 bingo gespeeld. Het publiek mag draaien en het nummer op het balletje is het nummer dat correspondeert met een nummer uit de lijst der lijsten. Het Comité Orkest zal vervolgens het nummer, op geheel eigen wijze, ten beste brengen. Op en top interactie! Geniet van een avond muziek, humor, meezingers en heel veel plezier met de top 2000 bingo! - Speelduur: 4x30 minuten binnen 4 uur. - Kleine zanginstallatie inclusief op locatie (mobiel akoestisch op aanvraag). Sleutelwoorden: feestdagen, viering, buitenactiviteit, binnenactiviteit, volksmuziek
Shows
Het Comité Orkest
Het Comité Orkest

Vanaf1075

Genres
PopTop 40

Videos
 • The OhnO! Jazzband
  The OhnO! Jazzband

  Op aanvraag Orkesten

  Jazz
 • Orkest in de kleuren van je huisstijl
  Orkest in de kleuren van je huisstijl

  Vanaf695 Orkesten

  Instrumentaal
 • Binkbeats
  Binkbeats

  Op aanvraag Pianisten

  HipHop
Het Comité Orkest boeken doe je zelf!
Orkesten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Orkesten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Het Comité Orkest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Orkesten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Het Comité Orkest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Het Comité Orkest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Het Comité Orkest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Orkesten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.