Search icon

Het Kleinste Draaiorgeltje

Het Kleinste Draaiorgeltje

Muzikanten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dit Kleine Draaiorgeltje is uitermate geschikt om op straat of op jouw evenement een achtergrondmuziekje te laten spelen. Het kleinste draaiorgeltje zorgt daarmee ook voor extra gezelligheid. Dit prachtige kleine draaiorgel wordt door de orgelman, gekleed in een Amsterdams kostuum uit de jaren ’30 met de hand gedraaid. De muziek staat gestanst in papieren muziekrollen van 11 cm breed. Het orgeltje heeft 20 houten pijpjes en een bijzonder leuk repertoire van de bekendste Nederlandse meezingers.
Liedjes als “Oh Johnny”, Tulpen uit Amsterdam, “Ja zuster Nee Zuster”, het Kleine café aan de haven en de Zuiderzeeballade kunnen door iedereen worden meegezongen. Natuurlijk zingt de orgelman ook een deuntje mee!
Shows
Het Kleinste Draaiorgeltje
Het Kleinste Draaiorgeltje

Vanaf250

Genres
Levenslied / volks

 • Gerard de Wit Continuo Speler
  Gerard de Wit Continuo Speler

  Vanaf750 Organisten

  Klassiek
 • Uniek Draaiorgeltje
  Uniek Draaiorgeltje

  Vanaf545 Organisten

 • Herauten trompettist
  Herauten trompettist

  Vanaf425 Trompettisten

  KlassiekInstrumentaal
Het Kleinste Draaiorgeltje boeken doe je zelf!
Organisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Organisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Het Kleinste Draaiorgeltje beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Organisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Het Kleinste Draaiorgeltje liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Het Kleinste Draaiorgeltje wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Het Kleinste Draaiorgeltje boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Organisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.