Search icon

Het Knotsgekke Paashazenteam

Het Knotsgekke Paashazenteam

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Maak van Pasen het leukste feestje en boek het Knotsgekke Paashazenteam! Deze op en top entertainers zetten je evenement op zijn kop en zorgen voor een fantastisch paasfeest! Door de variatie van paas entertainment in Het Knotsgekke Paashazenteam maakt dit team bij uitstek geschikt voor winkelcentrumpromotie, braderieën, (jaar)markten en themafeesten. Het Knotsgekke Paashazenteam is een georganiseerd stelletje ongeregeld welke van elk evenement een gigantische feestbende maakt. Het Knotsgekke Paashazenteam bestaat uit: een ballonnen vouwer, een steltloper en een chocolade-eitjes uitdeler. De ballonnen vouwer rekt en strekt zijn vingers zodat deze soepeltjes de ballonnen kan vouwen en voor u het weet is uw evenement voorzien van kleurrijke ballonfiguren. Hij heeft ook zijn stoute schoenen aangetrokken dus een grap en grol hoort erbij! De Steltloper strekt zijn benen en dan is ook hij er klaar voor om uw gasten te entertainen met zijn humor. Zoete Zotje heeft ondertussen haar overheerlijke eitjes uitgezocht en geteld en dan zijn zij er allemaal klaar voor om bij u een feestje te komen bouwen! Lachen, gieren en brullen! Kortom: vele uren vermaak met dit unieke drietal. Bij Het Knotsgekke Paashazenteam wordt het volgende meegeleverd: * 3 Acteurs waarvan 1 Steltloper * Ballonnen * Chocolade Eitjes U kunt er tevens voor kiezen om een van de 3 entertainers om te wisselen voor een schminkster.
Shows
Het Knotsgekke Paashazenteam
Het Knotsgekke Paashazenteam

Vanaf795


 • Kuikenrace
  Kuikenrace

  Vanaf595 Pasen

 • De Paaskar
  De Paaskar

  Vanaf375 Pasen

 • Dip en Dap Roadshow
  Dip en Dap Roadshow

  Vanaf395 Kindershows

Het Knotsgekke Paashazenteam boeken doe je zelf!
Pasen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pasen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Het Knotsgekke Paashazenteam beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pasen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Het Knotsgekke Paashazenteam liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Het Knotsgekke Paashazenteam wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Het Knotsgekke Paashazenteam boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Pasen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.