Search icon

Het Muzikale Kerstprijzen Spel

Het Muzikale Kerstprijzen Spel

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
In het muzikale Kerstprijzen spel krijgt iedereen het echte warme Kerstgevoel in uw winkelcentrum. Hoofd Kerstelf Bastein presenteert, zingt en geeft prijzen weg tijdens deze interactie winkelcentrumshow. In uw winkelcentrum staat een prachtig rad, welke direct door de bezoekers in het oog valt. Op dit rad staan verschillende prijzen afgebeeld. Van kleine prijzen tot hele grote. Alles in de fijne Kerstsfeer! Met een aankoop in het winkelcentrum mag de bezoeker een flinke zwiep aan het rad geven (controle via de kassabon). Met welke Kerstprijs zal de bezoeker naar huis gaan? Afwisselend met bekende Kerstnummers, welke door iedereen meegezongen kan worden, vliegen de prijzen om je oren! Een Kerstshow vol muziek, interactie en bovenal humor welke voor vele evenementen ingezet kan worden. Deze show is inclusief 100 Kerstmutsen (welke voor een kleine meerprijs bedrukt kan worden met uw logo) als troostprijs, alle overige prijzen dienen door de organisatie zelf geregeld te worden. Show: 4 x 45 minuten
Shows
Het Muzikale Kerstprijzen Spel
Het Muzikale Kerstprijzen Spel

Vanaf1095


 • Kerstfiguren Steltlopers
  Kerstfiguren Steltlopers

  Vanaf595 Kerstacts

 • Britney Spears (Tribute act)
  Britney Spears (Tribute act)

  Vanaf2595 Imitators

  FeestFout
 • Wijncabaret
  Wijncabaret

  Vanaf945 Comedy acts

Het Muzikale Kerstprijzen Spel boeken doe je zelf!
Kerstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kerstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Het Muzikale Kerstprijzen Spel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kerstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Het Muzikale Kerstprijzen Spel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Het Muzikale Kerstprijzen Spel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Het Muzikale Kerstprijzen Spel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kerstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.