Search icon

Het Nederlands herauten trompet duo

Het Nederlands herauten trompet duo

Muzikanten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Trompettisten voor elk soort feest, openingen, bruiloften, evenementen en ga zo maar door! Trompettisten een aanvulling voor de opening van uw feest, de gasten ontvangen als deze arriveren met statige trompetklanken.
Het Nederlands Herauten Duo. Het meest Gevraagde Herauten Trompettisten duo van Nederland!
Krijg het gevoel uit de riddertijd en geniet van de mooie klanken en originele arrangementen en signalen van dit duo. In stijlvolle herautenkostuums kan dit duo zowel korte optredens als uitgebreide optredens verzorgen. Met veel trompetgeschal zijn openingen van grote feesten/en in kastelen een leuke aanvulling. Ook eventueel in optie: 1 heraut (trompet) + 1 heraut (troubadour). Bekijk de video van het “Nederlands Herauten Duo”. voor grote bezettingen dient een aparte aanvraag gedaan te worden
Shows
1 herauten trompettist
1 herauten trompettist

Vanaf375

Trompet & Gitarist
Trompet & Gitarist

Vanaf575

2. Het Nederlands herauten trompet duo
2. Het Nederlands herauten trompet duo

Vanaf575

Genres
InstrumentaalKlassiek

Videos
Foto's
 • Trompettist voor diverse gelegenheden
  Trompettist voor diverse gelegenheden

  Vanaf350 Trompettisten

  CarnavalEighties / 80´s
 • Mammal Hands
  Mammal Hands

  Vanaf1625 Trio's

  FolkJazz
 • Meneer Backbier
  Meneer Backbier

  Vanaf569 Pianisten

  AchtergrondmuziekAllround
Het Nederlands herauten trompet duo boeken doe je zelf!
Trompettisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trompettisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Het Nederlands herauten trompet duo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trompettisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Het Nederlands herauten trompet duo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Het Nederlands herauten trompet duo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Het Nederlands herauten trompet duo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trompettisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.