Search icon

Het swingspektakel van Sinterklaas

Het swingspektakel van Sinterklaas

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tijdens het Swingspektakel van Sinterklaas zullen alle Pieten samen met Sinterklaas voor een waar spektakel zorgen. Op de leukste liedjes zullen de Pieten samen met het publiek swingen. Deze show is de ideale combinatie van een swingend voorprogramma door Discopiet én een adembenemend mooie Sint en Pieten. Met dit programma heeft u professionele entertainers in huis die op elkaar zijn afgestemd. Zangeres en Discopiet Rosanne is een sprankelend talent die iedereen aan het zingen en dansen krijgt. De Sint en Pieten zijn ervaren entertainers en zullen met een interactieve show die leuk is voor jong en oud er een prachtig spektakel van maken. - Voorprogramma en Sinterklaasbezoek in één - Een op zijn best verzorgd Sinterklaasteam - Vrolijke en actieve pieten die hun vak verstaan! - Een interactieve show die overal zal aanslaan!
Een mega spektakel met geweldige pieten, live zang, dans en…. heel veel interactie!
Deze show is een swingend totaalprogramma met Discopiet én een prachtige Sint en Pieten! - 30 min. Inloopmuziek in ruimte (techniek) - 30 min. Show door Discopiet, aansluitend ‘Welkom Sinterklaas’. - 30 min. Super Sint Show met Sint en Pieten - 25 min. Cadeaus en Meet en Greet met Sint en Pieten – 5 min. Live zingen ‘Dag Sinterklaasje’ en Sint uitzwaaien. Einde Feest. Het team van Sint op zijn Best kan uw specifieke wensen integreren in het programma. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken: het programma zal spetteren en u ziet een Sint en Pieten die zeer verzorgd zijn en de zaal professioneel onderhouden.

De show

Discopiet wil er een groot swingend spektakel van maken voordat de Sint komt! Zowel klein als groot kan meedoen in deze zang en dans show. Of genieten van de energie Discopiet en de kinderen. De gezellige en vrolijke Pieten zullen met de kinderen inzingen en de zaal opwarmen voor de komst van de Sint. Vervolgens is alle aandacht voor de kinderen. Misschien heeft er iemand wat te vragen aan de Sint? Maar de Pieten en Sint hebben zelf ook nog wel wat te vertellen en te zingen tot vermaak van iedereen. Tot slot zullen de Pieten de cadeaus onthullen en is er gelegenheid om met Sint en Piet of met Discopiet op de foto te gaan. Een onvergetelijke herinnering voor jong én oud! Sint op zn Best is in het bezit van het keumerk SVVS (Stichting Vrienden Van Sinterklaas) Prijs: - Inclusief geluid tot 100 personen - Inclusief strooigoed en persoonlijk voorgesprek - Op basis van 100 man publiek maximaal.
Shows:
 • Het swingspektakel van SinterklaasVanaf1395

 • Vet Coole Sintshow
  Vet Coole Sintshow

  Vanaf3875 Sinterklaas

 • Stelten Piet
  Stelten Piet

  Vanaf350 Sinterklaas

 • DJ Toet En De Wielen Van De Bus
  DJ Toet En De Wielen Van De Bus

  Vanaf2395 Muziekacts

Het swingspektakel van Sinterklaas boeken doe je zelf!

Sinterklaas zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Sinterklaas direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Het swingspektakel van Sinterklaas beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Sinterklaas boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Het swingspektakel van Sinterklaas liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Het swingspektakel van Sinterklaas wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Het swingspektakel van Sinterklaas boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.