Search icon

Hiccups

Hiccups

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wij zijn een 6 koppige band uit Limburg welke country rock, rock/pop muziek brengt uit de jaren 60 t/m heden. Wij zijn te boeken voor zowel 1 of 2 sets, tot middag/avondvullend Wij zijn 6 muzikanten uit Limburg die hun hart verpand hebben aan muziek uit de jaren 60-70-80 en 90. Hiccups komen voort uit de Tallahassee Hiccups, een band die in de jaren 70 en 80 furore maakte in Limburg e/o. Na een periode van hard werken aan een vernieuwd repertoire, denk hierbij aan nummers van o.a Eagles, Poco, Venice, CCR, Golden Earring, Dr. Hook e.v.a. zijn Hiccups weer op de Nederlandse podia te vinden. Dit is ook niet ongemerkt voorbij gegaan aan de oude fanclub, waar we inmiddels alweer flink wat support van krijgen. Hiccups... A name in music.
Shows
Hiccups
Hiccups

Vanaf660

Genres
CountryEighties / 80´sNineties / 90`sPopRockSeventies / 70`sSixties / 60`sZeroes / oo`s

Videos
 • O.D. ROCK 'N BLUES BAND
  O.D. ROCK 'N BLUES BAND

  Vanaf475 Coverbands

  BluesLatin
 • Fragment
  Fragment

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • Pasadena Soul Society
  Pasadena Soul Society

  Vanaf3950 Coverbands

  DanceDance Classics
Hiccups boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Hiccups beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Hiccups liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Hiccups wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Hiccups boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.