Search icon

Hofhouding van Blauw Bloed

Hofhouding van Blauw Bloed

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Koninklijk bediend worden door 2 professionals? Het is mogelijk met de Hofhouding van Blauw Bloed! Een duo wat fantastisch samenwerkt door hun karakters echt tot leven te brengen! Deze hofhouding, werkend aan het koninklijk hof, verwelkomt, vermaakt & ontvangt de gasten bij allerlei hoffelijkheden. Het is een vorstelijk vermaak op uw beurs, evenement, festival , feest of juist de borrel. Lakei, Mr. Pegel of de zusjes Mv. Pegelee en MJ. Pegelien zijn uw dienaren. Lakei Mr. Pegel, in wit / blauw zeer net gekleed, dient het koninklijk huis. Een lakei in opperbeste staat! Hij is niet zomaar voor een gat te vangen en zit vol charmantigheden. De zusjes Mv. Pegelee en Mj. Pegelien zijn druk, druk, druk en hebben het nogal hoog in de bol. Pegelee vindt zichzelf nog mooier dan de mooiste Pegelien maar Pegelien denkt hier anders over. De zusjes zijn behoorlijk ijdel en dragen op een adellijke manier de titel van blauw bloed. Beide dames ontdooien bij het zien van meneer Pegel. Deze hofhouding begeeft zich op glad ijs maar met deze ‘hofhouding’ weet u dan ook zeker dat het ijs gebroken is! De bezoekers zullen met een lach hun route vervolgen. De hofhouding heeft wel hulp nodig om het ook allemaal vorstelijk te houden en nodigt kinderen uit om deel te nemen aan hun aanbod in meeleeftheater…

Mogelijke voorstellingen van Blauw Bloed

Het hoffelijkste hof hof Voordat je naar de koningin gaat zul je eerst eventjes je hoffelijkste hoffigheid moeten tonen bij het hoffelijkste hof! Opperst Opper lakei Pegel is opperst opper om de koningin te doen laten smelten voor al zijn charmantigheden. Deze lakei hangt als een pegel aan de koningin en zal haar niks tot last laten zijn! Pegelee vindt dit absoluut niet te adoreren, zij is toch veel charmanter. Kun jij laten zien dat je hoffelijker bent dan het hoffelijkste hof hof? Het Hof op Hol De Koningin krijgt staatsbezoek, haar zus komt het land bezoeken. Dit brengt de hoofden van de hofdames nogal wat op hol! Of maken ze het staatsbezoek het hof? Wat was het nu ook al weer? Op Hol in het Hof? De dames weten het niet meer? Is het zilver al gepoetst? Misschien kan er iemand de hofhouding een handje helpen met het staatsdiner? Want iemand het hof maken is niet zomaar gedaan! Deze hofhouding begeeft zich op glad ijs… maar het ijs is zeker gebroken! Vorstelijke kennismaking De hofhouding is ook uitermate goed in te zetten om in vorstelijke sferen te komen in de wintertijd. Bijvoorbeeld in wintersteden, winterpaleizen, winterdiners.
Shows
Hofhouding van Blauw Bloed
Hofhouding van Blauw Bloed

Vanaf500


 • Sofa van Zittuël standbeeld
  Sofa van Zittuël standbeeld

  Vanaf650 Theateracts

 • Madame Mystique (levend standbeeld)
  Madame Mystique (levend standbeeld)

  Vanaf400 Theateracts

 • Rob en Emiel Magisch cabaret
  Rob en Emiel Magisch cabaret

  Op aanvraag Theateracts

Hofhouding van Blauw Bloed boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Hofhouding van Blauw Bloed online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Hofhouding van Blauw Bloed net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Hofhouding van Blauw Bloed beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Hofhouding van Blauw Bloed liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Hofhouding van Blauw Bloed wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Hofhouding van Blauw Bloed boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.