Search icon

Hou van Holland Live

Hou van Holland Live

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hou van Holland LIVE is het ultieme meezingfestijn met enkel het allerbeste repertoire van Nederlandse bodem. Dit betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten en in grote feesttenten. Voor Hou van Holland LIVE zijn, samen met boegbeeld Edwin van der Toolen, de allerbeste muzikanten aangetrokken die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan, namelijk twee geweldige zangeressen en een 4-koppige ritme-sectie. Deze muzikanten begeleiden ook bekende NL artiesten en zijn ook nog eens regelmatig te zien op TV.
Shows
Hou van Holland Live
Hou van Holland Live

Vanaf3995

Genres
FeestLevenslied / volksPopSoulTop 40

Videos
 • Q5 New Style
  Q5 New Style

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • Joyfull
  Joyfull

  Vanaf755 Coverbands

  AchtergrondmuziekPop
 • Franstalig duo Pigalle
  Franstalig duo Pigalle

  Vanaf850 Coverbands

  InstrumentaalLevenslied / volks
Hou van Holland Live boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Hou van Holland Live beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Hou van Holland Live liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Hou van Holland Live wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Hou van Holland Live boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.