Search icon

Huub Hangop

Huub Hangop

Artiesten
Nederlands
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De carrière van de veelzijdige op 10 september 1960 te Hoeven (N.Br.) geboren zanger, entertainer, muzikant, DJ, tapdanser en presentator Huub Hangop start rond 1970 in de garage van de familie Hangop met de playback band The Music Make Band. In 1973 krijgt hij zijn eerste gitaarles en in 1977 worden de nepinstrumenten vervangen door echte! Huub begint als toetsenist en zanger in Ora et Labora op bruiloften- en partijen. In 1979 wordt hij bassist bij de nederpunkband De Kondoomz en niet veel later leadzanger van de rock & rollband Herb Mews and the Mules (waarmee hij tot 1993 optrad). Ondertussen breekt hij in 1982 door met zijn eerste single “Wij hebben thuis een wasautomaat”. Het is de bekende ex-radio-DJ Willem van Kooten (Joost den Draaier), tevens platenbaas, die Huub dan in zijn stal haalt. In datzelfde jaar komt Huub in de finale terecht van de Frank Sinatra Imitatie-wedstrijd (met in de jury Hans Vermeulen en Henny Huisman). Dus zingen kan ie dan al. Daarna volgt een stormachtige carrière met vele hitsingles. Zijn eerste cd-album verschijnt in 1993: “De Allerergste Van Huub Hangop”. Daaruit volgt komt z’n eerste hit-notering met “Wat ben Je Lelijk Van Dichtbij”. Huub wordt elk jaar populairder met veel optredens in binnen- en buitenland, op de nationale televisie en hij wordt zelfs televisiepresentator (bij Veronica’s Call-TV in 1995 en 1996). Mede dankzij radio-DJ Ruud de Wild wordt in 1999 de single: “Ik Wil Ook Zo’n Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant” en kanjer van een hit. In 2006 wordt Huub advocaat, maar blijft wel gewoon liedjes uitbrengen, waaronder in 2007 het jubileum (mini-)album “Vijf Nieuwe Irritaties”. Als Huub in 2011 zijn toga aan de wilgen hangt, start hij een samenwerking met de bekendste feest-DJ van Nederland, DJ Maurice, en met Berk Music. Hiermee maakt hij wederom de gekste feestknallers, die je hoort op elk feest en natuurlijk met carnaval!
Shows:
 • Huub HangopVanaf1175
 • Huubs MuziekbingoVanaf1575
Genres
Apres-skiCarnavalFeestKerstLevenslied / volks

Videos
 • Dennis Franke
  Dennis Franke

  Op aanvraag Zangers

  Allround
 • De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger
  De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger

  Vanaf465 Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang)
  Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang)

  Vanaf400 Zangers

  AllroundPop

Huub Hangop boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Huub Hangop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Huub Hangop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Huub Hangop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Huub Hangop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.