Search icon

I Am Aisha

I Am Aisha

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Als dochter van Jetty Weels, één van de zangeressen van de populaire zangroep uit de jaren 80 MaiTai, is muziek er bij Aisha, geboren en getogen in Amsterdam, met de paplepel ingegoten. Het kon daarom niet uitblijven dat zij zelf ook een muzikale carrière zou gaan vervolgen. Na een periode van verschillende talentenjachten en studiosessies ontmoette ze de voormalige manager van George Michael, Donavon Nelson in 2003. Onder zijn leiding startten ze de pop girlgroup ‘LaliQ’ en werkten ze o.a. met de producers van de Sugababes en met de Nederlandse producers Antoon Tolsma en Terence ‘Tye’ Esajas. De groep dreigde uit elkaar te vallen en Aisha besloot er voortijdig uit te stappen om zich te kunnen storten op haar solo carrière. Aisha ontdekte het gemis van vrouwelijke muzikanten binnen de Nederlandse hiphop scene en begon zich te richten op Nederlandstalige songwritings en featurings in deze scene. Dit leidde tot samenwerkingen met o.a: Reverse, The Opposites, Jayh, Rotjoch, Keizer en vele andere.
Shows:
 • I Am AishaPrijs op aanvraag
Genres
RapUrban

Videos
 • K-Liber 4 Life
  K-Liber 4 Life

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Frenna
  Frenna

  Op aanvraag Rappers

  Rap
 • Jonna Fraser
  Jonna Fraser

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban

I Am Aisha boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is I Am Aisha beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat I Am Aisha liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van I Am Aisha wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je I Am Aisha boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.